Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Dove Renew body scrub (295ml)

295ml
Adviesprijs € 10.39 € 7.88
24% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Dove Bath Therapy Glow Bodyscrub met niacinamide en bruine suiker zorgt voor een stralende huid met een gezonde ‘glow’.

 

  • Dove Bath Therapy Glow Bodyscrub met niacinamide en bruine suiker
  • Deze exfoliërende scrub voedt je huid en laat deze weer gezond aanvoelen
  • Een scrub met de heerlijke geur van bloedsinaasappel en spiced rabarber
  • De bodyscrub bevat zachte exfolianten die de doffe, droge huid verwijderen
  • Deze scrubbehandeling verzorgt de huid tijdens het exfoliëren
  • De pot van deze bodyscrub is gemaakt van 100% gerecycled plastic

 

Scrub je weg naar een veerkrachtige en vernieuwde huid met Dove Bath Therapy Glow Bodyscrub. Geniet van de formulering met unieke ingrediënten, en een heerlijke en langdurige geur van bloedsinaasappel en spiced rabarber. Dove introduceert twee verschillende lijnen met verzorgingsproducten die je superieure huidverzorging geven in bad of onder de douche. Met de luxueuze producten uit de Dove Bath Therapy-lijn kun je al binnen 15 minuten ultiem relaxen en tegelijkertijd je lichaam verzorgen. Op die manier haal je tijdens een drukke dag het maximale uit je verzorgingsmoment.

Deze bodyscrub bevat niacinamide (vitamine B3), dat de peptide vorming in de huid stimuleert en zo de vernieuwing van je huid ondersteunt. Met natuurlijke vochtinbrengers, die je huid hydrateren en zacht doen aanvoelen. Het product bevat bovendien zichtbare bruine suiker deeltjes die de huid zachtjes exfoliëren, terwijl de huid wordt gekalmeerd om deze stralend, gehydrateerd en zijdezacht te maken. De pot van deze bodyscrub is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Dove
Dove ondersteunt vrouwen wereldwijd bij het realiseren van hun volledige potentiële en individuele schoonheid door verzorgingsproducten te ontwikkelen die inspelen op de persoonlijke behoeften van hun huid en haar. Want wij geloven dat wie zich mooi voelt en lekker in zijn vel voelt met behulp van de juiste verzorging, dat ook kan uitstralen. *m.u.v. het deksel en label. Hoe te gebruiken: Neem een ruime hoeveelheid bodyscrub in je handen onder de douche of in bad. Verspreid het over je hele lichaam in cirkelvormige bewegingen en spoel af.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
965194
EAN
8720181323478
Inhoud
295ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95