Skip to content

Dr. E.J. Swaab

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
1 artikelen

Dr. Swaab

De producten van Dr. Swaab zijn al jarenlang gespecialiseerd in de beste huidverzorging. Of het nu gaat om de overgevoelige huid of te droge lippen, het merk biedt altijd een oplossing. Dankzij de ruime keuze in het grote assortiment is er altijd een product dat perfect past bij bepaalde wensen of gevoeligheden. De producten van Dr. Swaab zijn voornamelijk ontwikkeld om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en een zachte verzorgde huid staat bij dit merk dus hoog in het vaandel. De producten staan garant voor een degelijke verzorging waarbij je meteen het verschil merkt en je huid direct gladder aanvoelt. Haal Dr. Swaab in huis en ervaar het nu zelf.

Lip, hand en huidverzorging met Dr. Swaab

Met de Dr. Swaab lippenbalsem Classic geef jij een mentholfrisse sensatie aan je lippen. De lippen worden zacht en soepel en zijn beschermt tegen de zon met UV-factor 10. Daarnaast is deze lippenbalsem ook te koop in een blisterverpakking en als 100% natuurlijke lippenbalsem die is gemaakt met bijenwas.

De handcrèmes van Dr. Swaab helpen ruwe, rode en droge handen snel te herstellen. Deze crèmes hebben een verzachtende werking en zijn verkrijgbaar in 3 smaken, namelijk; de handcrème met Kamfer, de handcrème met Urea en de handcrème met rozengeur.

Voor de overige verzorging van de huid zoals wondjes of puistjes heeft Dr. Swaab ook genoeg producten in het assortiment:

 • Dr. Swaab trekzalf
 • Dr. Swaab zinkzalf
 • Dr. Swaab zinkolie
 • Dr. Swaab vaseline

Dr. Swaab bij luizen en aambeien

Naast de bovenstaande producten heeft Dr. Swaab ook producten voor hulp bij luizen en aambeien:

 • Voor luizen is er de: Dr. Swaab luizenlotion. Dit product helpt je bij het bestrijden van luizen.
 • Voor aambeien zijn er de volgende producten:
  - Dr. Swaab aambeiendoekjes
  - Dr. Swaab aambeienzalf
  - Dr. Swaab anale huidzalf

Dr. Swaab online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Dr. Swaab online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Dr. Swaab aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.