Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Ecodenta

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
19 artikelen

Mondverzorging met Ecodenta

Natuurlijk Ecodenta

Ecodenta is een bijzonder merk mondverzorging, waarbij biologisch geteelde kruiden gecombineerd worden met wetenschappelijke ontdekkingen uit de farmacie. Dit om zo de meest voorkomende mondproblemen preventief en effectief aan te pakken, zowel met als zonder fluoride. Alle tandpasta's van Ecodenta zijn getest door tandartsen en bevatten natuurlijke ingrediënten (tot wel 99% per tandpasta!). Alles voor je dagelijks uitgebreide mondverzorging.

The Organic Line

Deze gecertificeerde biologische tandpasta, oftewel The Organic Line, is de absolute top in natuurlijke en effectieve tandverzorging. 98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De organic lijn bestaat uit tandpasta met hennep olie, tandpasta met papaja en tandapsta met anti tandplak.

The Expert Line

De Expert line is in samenwerking met universiteiten en professionals ontworpen. Natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen bij deze tandspasta's en mondwaters.

The Green Line

De tandpasta's en mondwater uit The Green Line zijn verrijkt met biologische kruiden en bevatten tot 98% natuurlijke ingrediënten. Waarbij elke kruidencombinatie helpt bij specifieke mondproblemen. Zo is de Ecodenta tandpasta Anti tandsteen speciaal ontworpen met veenbesextract en etherische muntolie en kalident. Dit is bijzonder effectief tegen tandplak en tandsteenvorming. De Ecodenta tandpasta multifunctioneel 7 kruiden bevat, zoals de naam al zegt, zeven verschillende kruiden. De zeven kruidenextracten beschermen het tandvlees voor ontsteking en verfrissen de mond.

Ecodenta tandpasta Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Ecodenta zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Ecodenta producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!