Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Epigenar

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Type
Huidtype
53 artikelen

Epigenar

Epigenar is een merk dat onderdeel is van TS Health Products. Deze distributeur heeft een hart voor natuurlijke gezondheid en een breed assortiment aan homeopathische middelen, gezondheidsproducten en huidverzorgingsproducten. TS Health Products streeft naar een gelukkig en gezond Nederland met respect voor mens, dier en natuur. De producten van Epigenar passen bij deze visie en worden gemaakt uit natuurlijke bestandsdelen. De voedingssupplementen zijn 100% betrouwbaar want Epigenar voldoet aan de GMP-richtlijnen. Dit is een scherpe controle op zowel de grondstoffen als de productie van deze natuurlijke gezondheidsproducten.

Epigenar AGE's

AGEs, ook wel Advanced Glycation End Products wat verbindingen zijn tussen eiwitten en suikers en vrije radicalen vormen. Als we het hebben over gezond ouder worden en de vertraging van het verouderingsproces dan speelt anti-aging een grote rol. We kunnen dit proces verminderen door ook minder AGEs te nuttigen. AGEs ontstaan uit de zogenaamde Maillard-reactie die de bruine kleur van het bakken van brood, het karamelliseren van suikers en het roosteren van vlees geeft. Meestal vinden we dit dan ook ontzettend lekker, maar is het schadelijk voor ons lichaam. De producten Epigenar Ages cur en Epigenar Ages prev kunnen je in dit proces positief ondersteunen.

Epigenar vitamine C

Vitamine C is ongetwijfeld de meest bekende vitamine die een belangrijke rol speelt bij de weerstand van het menselijk lichaam. Daarnaast vormt Vitamine C collageen en ondersteunt het de opname van het ijzer. Epigenar heeft verschillende Vitamine C producten zoals:

  • Epigenar Liposomale vitamine C
  • Epigenar Vitamine C natrium ascorbaat poeder
  • Epigenar Vitamine C calcium ascorbaat poeder

Epigenar online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Epigenar online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Epigenar aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.