Skip to content

Extreme

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3411 artikelen

Extreme

Extreme biedt producten die kunnen helpen bij seksuele activiteiten. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor momenten waarvan je niet wist dat die zouden komen. Voor bevordering, maar ook voor het uitstellen van een erectie heeft Extreme oplossingen. Zijn jij en je partner toe aan meer intensiteit? Probeer dan het liefdesdrankje van Extreme uit.

Extreme erectieproducten

De Penis Power Cream is een hoogwaardige crème die de bloedtoevoer naar de penis stimuleert. Hierdoor zal de penis op een natuurlijke manier groeien. Heb je last van erectieproblemen? Ga dan voor de Erection Cream. Deze crème bevat Ginkgo Biloba, wat een positieve invloed heeft op de doorbloeding van de penis. Hierdoor zal een betere en langere erectie op gang komen. Voor het uitstellen van een erectie, is de Delay Gel ideaal. Deze gel bevat kruidnagelolie waardoor de penis minder gevoelig wordt voor koude-/warmtewisseling. Hierdoor zal het hoogtepunt uitgesteld worden.

Extreme Super Fly liefdesdrankje

Hét populairste liefdesdrankje: Extreme Super Fly. Dit product bevat 'Sterke Spaanse vlieg', ook wel 'Spanish Fly' genoemd. Dit liefdesdrank geeft de persoon die het inneemt grote seksuele potentie. Het stimuleert het lustgevoel en verhoogt de zin in seks. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw orgasme nog intenser is dan dat je gewend bent. Als stel zullen jullie nieuwe gevoelens ervaren.

Extreme online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij.nl! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Extreme. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Extreme of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.