Skip to content

Formule W

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Geschikt vanaf
2 artikelen

Formule W

Formule W is dé marktleider als het gaat om wratbehandelingen. Het is al jarenlang een sterk en betrouwbaar merk. Wratten kunnen veel hinder veroorzaken, bijvoorbeeld pijn tijdens het lopen. Daarnaast ziet het er niet zo mooi en lekker uit. Wil je wratten of likdoorns behandelen? Kies dan voor Formule W.

Formule W Wrattenpen

De wrattenpen is een medisch hulpmiddel en kan je gebruiken bij gewone wratten op handen en voeten. De penapplicator bevat een sterk geconcentreerde gel waarin trichloorazijnzuur zit. Dit weekt de opperhuid pijnloos van de huid af. Daarnaast stimuleert het de vernieuwing van nieuwe huidcellen, waardoor de huid zal vervellen. De wrat gaat krimpen en je kan weer zorgeloos je voeten showen.

Formule W Wrattentinctuur

De wrattentinctuur kan naast wratten ook gebruikt worden bij likdoorns op handen of voeten. In dit product zit de werkzame stof salicylzuur. Deze stof weekt de hoornlaag van de huid en stimuleert eveneens de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor zal de likdoorn of wrat van de huid verdwijnen. Na één behandeling kan je hand of voet al wrat- of likdoornvrij worden.

Formule W online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Formule W. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Formule W of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.