Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hairgro

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Opties
4 artikelen

HairGro

De producten van HairGro zijn al jaren bekend in zowel binnen- als buitenland. Alles binnen het assortiment van dit gerenommeerde merk is wetenschappelijk ontwikkeld. Haarverlies kan vervelend zijn en je zelfvertrouwen een deuk geven. Haaruitval kan zowel bij vrouwen als mannen voorkomen. De HairGro producten pakken het haarprobleem bij de wortel aan. Hierdoor komt er nieuwe aanwas van haar. Na verloop van tijd zul je merken dat jou haar dikker wordt en begint te groeien op plekken waar eerst bijna geen haar meer zat. Omdat haaruitval door allerlei oorzaken veroorzaakt kan worden zoals stress, ouderdom, maar ook erfelijkheid, heeft HairGro aansluitende producten op deze oorzaken.

HairGro Active Capsules

De capsules zijn speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. Ze bevatten o.a. Fenegriek extract, Biotine¹, Zink¹, Seleen¹ en Koper², stoffen die de haarwortels voeden en bijdragen aan het behoud van gezond haar. Folaat³ draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. HairGro® Hair Care Capsules zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en hebben een volledig natuurlijke samenstelling.

HairGro Hair Booster Serum

Het booster serum geeft een intensieve boost aan plaatselijk dunner wordend haar. Hair Booster Serum is wetenschappelijk ontwikkeld en dermatologisch en klinisch getest. Bevat fenegriek en een hoge dosering Hair Booster Formula (Capixyl™). Stimuleert krachtig nieuwe haargroei, voorkomt afbreuk en verbetert verankering van haarwortels en maakt haar plaatselijk dikker.

HairGro Hair Healing Shampoo

De HairGro Hair Healing Shampoo bevat de speciaal wetenschappelijk ontwikkelde “Hair Booster Formula” waarvan de ingrediënten klinisch bewezen hebben haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren. De shampoo is dermatologisch getest, zeep- en parfumvrij, vrij van parabenen en schadelijke chemicaliën. Geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypen.

HairGro Thickening Conditioner

Voor het beste resultaat wordt geadviseerd de Hair Care Capsules, de Hair Booster Serum, de Hair Healing Shampoo en de Hair Thickening Conditioner gezamenlijk te gebruiken. De Hair Thickening Conditioner voorkomt afbreuk haarwortels, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en zachter.

HairGro online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je HairGro online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de HairGro aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.