Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Kwai Heartcare knoflook (100drg)

100drg
Adviesprijs € 23.95 € 19.97
17% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Kwai® Heartcare is goed voor de hart- en bloedvaten 

Zowel knoflook als vitamine B1 hebben belangrijke eigenschappen. Zo is knoflook goed voor het hart- en bloedvaten en de bloeddruk en helpt het bij de verlaging van het cholesterolgehalte. Vitamine B1 draagt weer bij tot de normale werking van het hart. Bij goed doorbloede bloedvaten krijgt het lichaam via het bloed voldoende zuurstof en essentiële voedingsstoffen binnen. Om al onze cellen te voeden hebben wij een netwerk van bloedvaten. Deze bloedvaten variëren in omvang van grote hoofdbloedvaten tot hele kleine haarvaatjes. De totale lengte van al deze bloedvaten bedraagt maar liefst 50 kilometer. Per uur pompt het hart circa 290 liter bloed door ons lichaam. Een goede doorbloeding van bloed-en haarvaten zorgt ervoor dat het lichaam via het bloed voldoende zuurstof en essentiële voedingsstoffen krijgt.


Samenstelling

Knoflook + Vitamine B1 

Voedingssupplement met kruiden en vitamine B1 extra hooggedoseerde knoflookdragees 300 mg

 

Ingrediënten

Allium sativum droog extract, Sucrose, microkristallijne cellulose, watervrij dicalciumfosfaat, talk, calciumcarbonaat, croscarmellosenatrium, hydroxypropyl methylcellulose, silicium dioxide, magnesiumzouten van vetzuren, glycerine, acaciagom, thiamine hydrochloride, carnaubawas, bijenwas en shellac.  Allergenen vermeld in vette tekst. Netto gewicht:  72.59 g

 

Allergenen

MELK

 

Gebruik

1 maal daags 1 dragee bij de maaltijd met water innemen (niet doorbijten).  Gebruikt u Kwai® Heartcare als hulp bij de verlaging van het cholesterolgehalte, ter behoud van een normale bloeddruk of ter bevordering van de doorbloeding? Neem dan de eerste 2 weken 2 dragees per dag in, verspreid over de dag.  Kwai® Heartcare knoflookdragees kunnen in het algemeen gelijktijdig met andere middelen worden ingenomen. Bij twijfel, vraag raad aan uw arts  of apotheker.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

 

Fabrikant
Similasan Nederland BV
Toernooiveld 200
6525 AC Nijmegen

 

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Overige informatie over dit product

Merk
Kwai
SKU
934846
EAN
5060171050421
Inhoud
100drg

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95