Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Lichtwesen Elohim olie verheldering wit 58 (10ml)

10ml
Adviesprijs € 35.99 € 31.37
13% korting

Productomschrijving

LichtWesen Nummer 58: Verheldering - Witte straal van de Elohim

Samenvatting
·· Reiniging, verheldering, bevrijding
·· Kennis, inzicht
·· Bij de volgende ontwikkelingsfase aankomen

De witte straal van de Elohim is reinigend en zuiverend. Hij verheldert en reinigt het menselijke energiesysteem, de lichaamsstructuur en ons leven. Hij kan ook voor zuivering van ruimtes, plaatsen en hele landschappen worden ingezet. De Elohim van de witte straal bevorderen het bewuste kennen. Wij herkennen wat moet worden gezuiverd, en wat wij nodig hebben om het lichaam en ons leven weer op orde te brengen. Wij begrijpen ook wat we kunnen doen om de gezonde ordening te behouden. Het wordt duidelijk welk voedsel het lichaam versterkt, wat schade berokkent en welke verzorging nodig is. De witte straal zuivert ook de aura en houdt deze schoon. Dat is vooral nuttig in mensenmenigten, bij manifestaties en op reis. Fijngevoelige mensen die de neiging hebben iets van anderen op te pikken, helpt hij in hun eigenkracht en vrij van vreemde energieën te blijven. En hij ondersteunt je bij het bevrijden van vreemde invloeden. De Elohim van de witte straal schenken
de kracht om ons op de volgende ontwikkelingsfase en trillingsniveau te ontwikkelen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Op welk gebied in mijn leven is verheldering nodig?
·· Welke gedachten en gevoelens belasten mij?
·· Hoe voel ik mij in mijn huis, op mijn werk, in de natuur? Zijn dit plaatsen van herstel en zuivering of moet er wat worden gereinigd?
·· Hoe zorg ik tijdig voor mijn lichaam?

Aanvullende aanwijzingen voor de LichtWesen Elohim olie en kristallen
Zowel voor de eigen aura, als ook voor ruimtes en plaatsen kunnen de Elohim olie, zirkonia en kristal worden gebruikt. Ik heb ze ook na ongelukken of pijnlijke gebeurtenissen ingezet, om de schok uit het lichaam vrij te maken. Vooral aanbevelenswaardig is hij voor de hotelkamer. Hij zuivert de ruimte en het bed en houdt de aura schoon. Ondersteunend is de combinatie van de witte en de groene straal: een druppeltje op een tissue of zakdoek doen. De witte straal zuivert en houdt de eigen aura helder, de groene schenkt geborgenheid en welbevinden.

Oefening bij het thema
Stel je voor, de witte straal van de Elohim reinigt je als een douche of een waterval. Observeer, hoe hij door alle lagen van je aura stroomt en dan in elk deel van je lichaam werkt. Hij zuivert en reinigt tot in alle cellen. Wanneer men deze meditatie iedere ochtend en iedere avond uitvoert, bijvoorbeeld onder de douche of voor het inslapen, reinigt men zich van de nachtelijke processen en de gebeurtenissen van de dag.

Samenstelling
Zuivere etherische olie (Limette en Bergamot)

Gebruik
Op de huid aan te brengen.

Overige informatie over dit product

Merk
Lichtwesen
SKU
812565
EAN
04032431009334
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95