Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Locobase Repair creme (100g)

100g
Adviesprijs € 18.15 € 13.15
28% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Locobase Repair


Locobase Repair is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge, schrale en zelfs beschadigde huid.


  • Herstelt en beschermt de huidbarrière
  • Diepe en langdurige hydratatie
  • Bevat huididentieke lipiden
  • Klinisch bewezen
  • Zonder parfum

De huid wordt droog of schraal wanneer de huidbarrière beschadigd is. De huidbarrière beschermt de huid tegen externe factoren en voorkomt vochtverlies door de huid gehydrateerd te houden. Locobase Repair bevat een unieke combinatie van huididentieke lipiden (vetten) die de huidbarrière beschermt en herstelt en zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie. Hierdoor kan de huid het vochtgehalte weer zelf reguleren en wordt de huid weer zacht.


Breng minimaal één keer per dag een laagje Locobase Repair aan of vaker wanneer nodig. Gebruik bij voorkeur ook voor het slapen gaan, zodat de crème ’s nachts zijn werk kan doen. Een dun laagje is meestal al voldoende.


Geschikt voor de zeer droge, gebarsten of gevoelige huid of als aanvullende huidverzorging voor een huid die vatbaar is voor eczeem. Breng minimaal één keer per dag aan op droge of schrale plekken. Locobase Repair kan op het hele lichaam gebruikt worden, waaronder op grote oppervlakken zoals benen, ellebogen en handen, maar ook op gevoelige plekjes zoals het gezicht, oogleden en lippen. Geschikt voor iedere leeftijd, ook voor baby’s vanaf hun geboorte. Geschikt voor de gevoelige huid.


100g Locobase Repair crème


Overige informatie over dit product

Merk
Locobase
SKU
960470
EAN
7350087730028
Inhoud
100g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95