Skip to content

Louis Widmer

Filteren
Prijs 1
Inhoud
11 artikelen

Louis Widmer

Fascinatie voor de huid

In september 1960 werd Louis Widmer opgericht door Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max Widmer. Beide mannen waren gefascineerd door de complexiteit van de huid en de vele functies die dit orgaan vervult. Deze fascinatie staat nog altijd centraal in het bedrijf en is goed terug te zien in de innovatieve huidverzorgingsproducten van het merk. Sinds de oprichting in 1960 staat Louis Windmer al garant voor een optimale doeltreffendheid van de producten. De kwalitatieve filosofie van het merk is gedurende deze periode niets van zijn waarde verloren.

De producten

De Louis Widmer Remederm Gezichtscrème is een nachtcrème die de huid intens voedt en hydrateert. De crème is uitermate geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Louis Widmer heeft bovendien zonnebrand die geschikt is voor een droge huid. De Louis Widmer Sun Protection Face 30 bevat een combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters die garant staat voor een hoge zonnebescherming. Het bestanddeel Matrixyl® 3000 heeft een antirimpelwerking. Als je nou specifiek op zoek bent naar een anti-aging product, dan biedt de Louis Widmer Intensief Anti-aging Complex misschien uitkomst. Deze crème beschermt de huid langdurig tegen vroegtijdige veroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Baby's en (aanstaande) moeders

Ook specifiek voor baby's en (aanstaande) moeders heeft Louis Widmer verschillende producten. De Louis Widmer Babypure Weer & Wind Crème beschermt de gevoelige huid van je baby tegen kou en wind. De Babypure Shampoo & Waslotion is speciaal ontwikkeld voor het fijne haar en de gevoelige huid van baby's. Met de Louis Widmer Mamaderm Crème kan je striemen voorkomen en verminderen door de huid te hydrateren en te verstevigen.

Louis Widmer online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Er zijn verschillende producten van Louis Widmer te vinden bij KoopjesDrogisterij. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de producten van dit merk of een van de andere vele merken die aangeboden worden door KoopjesDrogisterij. Vele tevreden klanten gingen je voor!