Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Luvos Heilaarde microfijn poeder (750g)

750g
Adviesprijs € 17.75 € 14.60
18% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn is een medisch hulpmiddel dat als mineraal maag-darmmiddel wordt toegepast:
- om cholesterol, vetten en schadelijke stoffen uit het voedsel te binden
- ter ondersteuning van het gezond maken van de darmen en om te ontgiften en ontslakken
- ter verlichting van klachten van de zijde van het maagdarmkanaal, met winderigheid, druk op de maag en een vol gevoel.

Samenstelling
100 gram Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn bevat:
100 gram Heilaarde als werkzaam bestanddeel
Geen verdere bestanddelen.
Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn is vrij van dierlijk materiaal.

Gebruik
De hoeveelheid en tijdstip van inname van de heilaarde hangt bij volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar af van de aard van de klachten en van het doel van de behandeling. In de verpakking is een maatlepel bijgesloten om nauwkeurig te kunnen doseren.

Voor het binden van cholesterol, vetten en schadelijke stoffen uit de voeding worden 1 tot 2 maatlepels ingenomen tijdens de maaltijd.

Ter ondersteuning van het gezond maken van de darmen, ontgiften en ontslakken en bij klachten van de zijde van het maagdarmkanaal, moeten tweemaal daags 1 tot 2 maatlepels woren ingenomen; bij ernstiger klachten moet dezelfde hoeveelheid nog een derde keer worden ingenomen.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.

Wijze van inname
Het poeder door een half glas kraanwater, mineraalwater of thee roeren en in kleine slokjes opdrinken.

Duur van het gebruik
Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn moet worden ingenomen zolang de klachten aanhouden of tot het doel van de behandeling bereikt is.

Waarschuwing
Bij aanhoudende problemen met het maagdarmkanaal moet u contact opnemen met een arts, om ernstige aandoeningen uit te sluiten. Neem dit medische hulpmiddel altijd nauwkeurig in zoals in de gebruiksaanwijzing beschreven of exact zoals is afgesproken met uw arts, apotheker of een andere medisch gekwalificeerde persoon. Als u niet zeker bent vraag dan nogmaals informatie.  De volgende gegevens gelden bij afwezigheid van andere voorschriften ten aanzien van het gebruik van Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn. Houd u aan de gebruiksvoorschriften, omdat Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn anders zijn werking niet goed kan uitoefenen.

Bewaaradvies
Dit medisch hulpmiddel moet worden bewaard op een voor kinderen niet toegankelijke plaats. Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn moet in de originele verpakking worden bewaard op een plaats die neutraal van geur is, om beïnvloeding van de smaak te voorkomen. Na de op de onderzijde van de verpakking achter 'Te gebruiken tot' aangegeven uiterste houdbaarheidsdatum mag u dit medisch hulpmiddel niet meer gebruiken. De vervaldatum is de laatste dag van de daar aangegeven maand. Houdbaarheid na aanbreken van de verpakking: 36 maanden.

Overige informatie over dit product

Merk
Luvos
SKU
775221
EAN
4005120303051
Inhoud
750g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95