Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Bach


Bach

Bach – jouw held voor onzekerheden!

Omdat het een gejaagde maatschappij is, hebben we het erg druk. Om eens goed te onthaasten en negatieve gevoelens te blokken is er Bach. De Bach bloesem remedies zijn ontwikkeld door onderzoek van de succesvolle homeopaat en bacterioloog Edward Bach (1886 – 1936). Op vierenveertig jarige leeftijd sloot hij zijn winstgevende artsenpraktijk en ging op zoek naar een nieuwe geneeswijze. Hij wilde op een andere manier mensen behandelen. Zijn drijfveer was om een natuurlijke geneeswijze te ontwikkelen zonder negatieve effecten. Edward Bach onderzocht verschillende bloesems op effecten in de gemoedstoestand. Hij ging cliënten behandelen met de door hem gemaakte bloesem remedies. Zijn werk staat tegenwoordig internationaal bekend als de Bach Bloesem therapie. De Bach Bloesem producten worden ook nu nog op dezelfde wijze bereidt als Edward Bach dat indertijd deed. In totaal zijn er achtendertig verschillende Bach Bloesems. Elke bloesem heeft unieke eigenschappen en kan een bepaald effect teweeg brengen. Gebruikmakend van zeven emotiegroepen vind je gemakkelijk het product waar je baat bij kunt hebben. Hevige angst, twijfelen aan het eigen oordeel, moedeloosheid, gebrek aan vertrouwen. Overal is een bloesem voor, wat, niet één maar wel meerdere! Rescue remedy, de crisisformule, kun je gebruiken voor ingrijpende en stressvolle situaties. Rescue remedy gel is een mix van bloesems die een heilzame werking hebben bij onder andere wonden, verbranding, stoten, ongelukkige beweging of val. Bach bloesem remedies passen uitstekend in jouw huisapotheek.

Bach Bloesems in 7 hoofdgroepen

Dit is Dr. Bach’s centrale boodschap: “wij zijn allemaal helers. Iedereen kan de remedies gebruiken. Iedereen kan genezen en gedurende dat proces begrijpen wie ze zijn en leiding nemen over hun eigen levenslot.”

Dr. Bach onderzocht de beste manier om de remedies bij elkaar te groeperen. Hij gebruikte hiervoor zeven hoofdgroepen:

1. Remedies voor angst

– Aspen (ratelpopulier) – Cherry Plum (Kerspruim) – Mimulus (maskerbloem) – Red Chestnut (rode kastanje) – Rock Rose (zonneroosje)

2. Remedies voor onzekerheid

– Cerato (loodkruid) – Gentian (gentiaan) – Gorse (gaspeldoorn) – Hornbeam (haagbeuk) – Scleranthus (hardbloem) – Wild Oat (ruwe dravik)

3. Remedies voor onvoldoende interesse in het hier en nu

– Chestnut Bud (paardenkastanjeknop) – Clematis (bosrank) – Honeysuckle (kamperfoelie) – Mustard (Herik) – Olive (Olijf) – White Chestnut (paardenkastanje) – Wild Rose (hondsroos)

4. Remedies voor eenzaamheid

– Heather (Struikheide) – Impatiens (reuzebalsemien) – Water Violet (waterviolier)

5. Remedies voor degenen die overgevoelig zijn voor de invloeden en ideeën van anderen

– Agrimony (Agrimonie) – Centaury (Duizenguldenkruid) – Walnut (walnoot) – Holly (hulst)

6. Remidies voor wanhoop en moedeloosheid

– Crab Apple (appel) – Elm (Iep) – Larch (Lariks) – Oak (Eik) – Pine (Den) – Star of Bethlehem (Vogelmelk) – Sweet Chestnut (Tamme kastanje) – Willow (wilg)

7. Remedies voor overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

– Beech (Beuk) – Chicory (Cichorei) – Rock Water (bronwater) – Vine (wijnrank)

Dr. Bach’s crisisformule

De traditionele crisisremedie is de meest bekende van allemaal – maar in feite is het helemaal geen remedie! In plaats daarvan is het een combinatie mix van vijf verschillende Bach bloesem remedies:

•Rock Rose

•Impatiens

•Cherry Plum

•Star of Bethlehem

•Clematis

Dit mengsel was door Dr. Bach gecreëerd voor noodgevallen en crisissituaties - de momenten dat er geen tijd is om een geschikte selectie te maken. Het kan worden gebruikt om je door alle stressvolle momenten heen te helpen, van een plotseling opkomende examenvrees tot de naschok van een ongeluk.

De crisisformule is gecreëerd om je te helpen omgaan met acute problemen. Als je werkt aan een onderliggend probleem - of in feite elke dag gered moet worden - dan heb je op de langere termijn meer aan een eigen persoonlijke samengestelde combinatie van remedies, als oplossing.

Bach producten online bestellen bij Koopjesdrogisterij

De bekende gezondheidsproducten van Bach zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij Koopjesdrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Bach producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. De diverse producten van Bach homeopathie worden altijd discreet verpakt en netjes verzonden. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de Bach producten.Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder