Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
1 artikelen van merk: Blaseberry
Sorteer op:

De BlaseBerry formules (voorheen: BlaseCare) bevatten de bekende ingrediënten cranberry (veenbes), D-mannose en vitamine C. In de nieuwe Cranberry & Solidago is bovendien guldenroede-extract toegevoegd. Voor guldenroede is deze gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating: Solidago is goed voor de blaasfunctie, het helpt de blaas schoon te houden en ondersteunt een goed milieu in de blaas.

Vitamine C draagt bij aan de weerstand. 

D-mannose komt van nature voor in vruchten, waaronder ook de veenbes. In deze formules is er naast het cranberry-extract een hoge dosis zuivere D-mannose toegevoegd. Meer lezen...

Blaseberry Cranberry Solidago (30ca)

Cranberry Solidago € 14,99
€ 12,59
Meer over dit product

Twee formules

De Cranberry & D-mannose formule bevat een extra krachtig (34:1) veenbes-extract genaamd Cran-Max. De onderhoudsdosering is 2 capsules per dag en de kuurdosering 3 maal daags 2 capsules gedurende 1 tot 2 weken.

De Cranberry & Solidago bevat gedroogde veenbes, vitamine C, D-mannose en guldenroede extract (Solidago). De adviesdosering is 2 capsules per dag. Enkel voor kortdurend gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder