Test alert message!
 
Sorteer op:
 
2 artikelen van merk: Dylon

Dylon Haarverf

Dylon Handwas Verf Intense Violet 30 (50g)

Handwas verf intense violet 30 € 4,99
€ 3,99
Meer over dit product

Dylon White N Bright Vlekverwijderaar K2r (150g)

White n bright vlekverwijderaar K2R
€ 2,99
Meer over dit product

Met de textielverven van Dylon maak je de prachtigste creaties. Of je nu een vale zwarte broek wilt bijkleuren of een t-shirt in verschillende kleuren met tye-dye techniek wilt oppimpen, Dylon heeft er de geschikte verf voor. Dylon heeft een breed palet aan prachtige kleuren en het verven gaat eenvoudig en veilig. De kleuren geven niet af, lopen niet door en de verf is niet schadelijk voor de wasautomaat. Voor het verven van kleine of delicate textielstukken kies je het beste voor de handige zakjes Handwas textielverf. Grote stukken, zoals lakens, gordijnen of spijkerbroeken krijgen het beste een effen resultaat met de kleurvaste verf voor in de wasmachine. Let op: het kleurresultaat is afhankelijk van het soort materiaal dat wordt geverfd. Dylon textielverf is met name geschikt voor het verven van natuurlijke vezels zoals katoen, linnen en viscose. Mengsels met polyester geven een lichter kleurresultaat. Nylon en andere synthetische stoffen kunnen niet worden geverfd. Voor wol en zijde is alleen Dylon handwas geschikt. Nieuw in het assortiment zijn de handige was en verf verpakkingen die zowel wassen en verven tegelijk. Eenvoudiger kan het bijna niet.

Dylon producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Om je textiel sprankelend van kleur te houden heeft Dylon nog meer handige producten in het assortiment, zoals verschillende vlekverwijderaars voor roest en vet en ontkleurders om je vergrauwde was weer stralend wit te krijgen. Bij de Koopjesdrogisterij vind je alle handige producten van Dylon voor een scherpe prijs. Neem eens een kijkje in het assortiment van DYLON.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder