Sorteer op:
 
2 artikelen van merk: Il Hwa

Il Hwa toonaangevend op ginseng gebied

Il Hwa Ginseng Extract 200 Mg (30cap)

Ginseng extract 200 mg € 25,40
€ 19,05
Meer over dit product

Il Hwa Ginseng Poeder 500 Mg (30cap)

Ginseng poeder 500 mg € 14,90
€ 11,17
Meer over dit product

Il Hwa is opgericht in 1975 om Amerika gezonder te maken al sneller veroverde dit merk de hele wereld. Ilhwa stelt hoge eisen aan de ingrediënten die worden gebruikt in haar producten. De ginseng producten in Il Hwa zijn uitsluitend 4,5-5,5 jaar oud. Er worden vers, geheel Koreaanse wortels gekozen en geoogst op het optimale niveau om de werkzaamheid te garanderen. Il hwa beheerst dit selectie proces voor meer dan 40 jaar. Jongere wortels worden niet gebruikt omdat de ginsenosides alleen ontwikkeld worden in de 4e en het 5e jaar in de ginseng wortels. Bij Il Hwa, maken ze gebruik van hele ginseng wortels in plaats van de ' gestandaardiseerde ' wortels.

Il Hwa producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bij de Koopjesdrogisterij kun je terecht voor verschillende producten van IL Hwa. Een voorbeeld van de mogelijkheden is Ginseng extract oplos korrels. Dit product zorgt ervoor dat je minder vermoeid bent en een stuk energieker de dag kunt beginnen. Dit product is een kruidpreparaat en een voedingssupplement. Er zijn verschillende varianten te vinden in het assortiment van Il Hwa bij de Koopjesdrogisterij. Kijk eens rond en laat je verrassen door de sympathieke prijzen van de Il Hwa producten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder