Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Kolorex
Sorteer op:

Kolorex gezondheidsmiddelen

Kolorex Creme Intimate Care (50g)

Creme intimate care € 20,10
€ 17,69
Meer over dit product

Kolorex Advanced Intestinal Care (30ca)

Advanced intestinal care € 22,20
€ 20,42
Meer over dit product

Kolorex Horopito Plus Cranberry (60ca)

Horopito plus cranberry € 24,65
€ 22,68
Meer over dit product

Kolorex is een van de merken van het Nieuw-Zeelandse Forest Herbs. Deze producent van gezondheidsmiddelen laat zich op de Nederlandse markt vertegenwoordigen door SanoPharm. SanoPharm Nederland is gevestigd in Barneveld en richt zich in het bijzonder op de verspreiding van hoogwaardige zelfzorgmiddelen en voedingssupplementen. Daarbij hebben producten uit de natuurgeneeskunde een sterke focus. Kolorex is een van die producten. Het is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en bevat polyglodial, gewonnen uit biologisch gekweekte peperbomen. Polyglodial heeft als belangrijkste eigenschap dat deze stof het bacteriële evenwicht in het lichaam herstelt. Dit peperboom- of Horopito-extract heeft bovendien een reinigende werking. Horopito-extract wordt door Forest Herbs zowel verwerkt in softgel capsules als in crèmes. Het product dat in capsulevorm aangeboden wordt is Kolorex Advanced Intestinal Care. Dit middel bevordert het bacteriële evenwicht in de darmen. De capsules zijn gluten-, gist- en sojavrij en bevatten geen zuivelproducten. Hierdoor is het middel ook te gebruiken door mensen met een specifiek dieet of een overgevoeligheid voor bepaalde stoffen. Het aanbod in crèmes bestaat uit Kolorex Intimate Care en Kolorex Foot & Toe Care. Het eerstgenoemde middel is een vaginale crème, die door de toevoeging van theeboomblad zowel een reinigend als verzachtend effect heeft. De andere crème is, zoals de naam al doet vermoeden, bedoeld voor voetverzorging. De crème voorkomt en bestrijdt de vorming van voet- en teennagelschimmel. Ook zijn er tal van andere producten van Kolorex bij de Koopjesdrogisterij te vinden. 

Kolorex bestellen bij de Koopjesdrogisterij

De producten van Kolorex maken onderdeel uit van het assortiment van de Koopjesdrogisterij en zijn online te koop. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van Kolorex. Wij hebben altijd Kolorex op voorraad zodat je snel je bestelling in huis hebt. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder