Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Medex
Sorteer op:

Medex verzorgende producten

Medex Causaal Deodorant (20ml)

Causaal deodorant € 23,90
€ 18,21
Meer over dit product

Medex Hand & Body Cream (100ml)

Hand & body cream 20% Korting

€ 19,00
€ 15,20
Meer over dit product

Medex is een farmaceutisch bedrijf dat sinds de jaren zeventig bestaat. Zij zijn in de wereld van de specialistische cosmetica in diverse Europese landen marktleider. Medex maakt een brede lijn van verzorgingsproducten vooral gericht op de verwaarloosde en beschadigde huid en voor de behandeling van acne. De producten bestaan zoveel mogelijke uit natuurlijke producten en zijn vrij van geur- en kleurstoffen, tenzij dit echt noodzakelijk is. Regelmatige onafhankelijke tests worden uitgevoerd om de hoge kwaliteit van de producten te waarborgen. Daarbij wordt geen gebruik van dieren gemaakt. Het bijzondere van Medex is dat voor iedere huid een op maat gemaakt product beschikbaar is. Voor iedere huid is dus een aparte ‘lijn’ verkrijgbaar. In een eigen laboratorium wordt door een arts, een chemicus en een kwaliteitslaborant continue gewerkt aan ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de producten. Naast gezichtsproducten zoals anti-aging zijn er ook speciaal ontwikkelde bodylotions, make-up, shampoos en conditioners en lippenbalsems met uv-filter. Ook voor de verzorging van de huid van de man is gedacht met de ‘Medex for men’-lijn. De mannenhuid is namelijk dikker, produceert meer talg, is vochtarmer en heeft meer bindweefsel in vergelijking met de huid van vrouwen. Zeker geen overbodige luxe dat speciaal voor de mannenhuid producten beschikbaar zijn.

Medex producten kopen bij koopjesdrogisterij

Bij koopjesdrogisterij vind je een keuze uit het uitgebreide assortiment van Medex. Bestellingen van Medex producten doe je eenvoudig bij koopjesdrogisterij. Mocht je nog vragen hebben over de producten, dan kun je uiteraard contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice van koopjesdrogisterij. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling altijd binnen de afgesproken termijn geleverd wordt. Kijk eens rond tussen de verschillende producten die wij aanbieden voor een scherpe prijs. 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder