Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
7 artikelen van merk: Vetramil
Sorteer op:

Vetramil verzorgingsproducten

Vetramil Wondzalf Honing Tube (10g)

Wondzalf honing tube 20% Korting

€ 9,13
€ 7,30
Meer over dit product

Vetramil Wondzalf Honing Tube (30g)

Wondzalf honing tube 20% Korting

€ 20,95
€ 16,76
Meer over dit product

Vetramil Wondzalf Honing Pot (180g)

Wondzalf honing pot 20% Korting

€ 48,45
€ 38,76
Meer over dit product

Vetramil Paw Wax (120g)

Paw wax 20% Korting

€ 16,95
€ 13,56
Meer over dit product

Vetramil Spoelvloeistof (250ml)

Spoelvloeistof 20% Korting

€ 24,95
€ 19,96
Meer over dit product

Vetramil Spoelvloeistof (100ml)

Spoelvloeistof 20% Korting

€ 16,95
€ 13,56
Meer over dit product
Dit product is niet meer op voorraad en daarom niet/slecht leverbaar.

Vetramil Derma Shampoo (150ml)

Derma shampoo 20% Korting

€ 17,95
€ 14,36
Meer over dit product

Vetramil staat voor effectieve verzorgingsproducten op honingbasis. De producten zijn sinds 2005 verkrijgbaar in Nederland. Vetramil maakt gebruik van de al eeuwen bekende, helende en desinfecterende eigenschappen van honing. Daarnaast zijn essentiële oliën aan de producten toegevoegd. De producten zijn specifiek ontwikkeld om op effectieve wijze huidproblemen bij dieren te behandelen. De producten zijn daarom gemakkelijk aan te brengen op harige huid, onaantrekkelijk voor insecten en niet gemakkelijk weg te likken. Daarnaast zijn de producten natuurlijk volledig veilig in het gebruik. Vetramil producten zijn ook voor mensen toepasbaar. In samenwerking met onder andere de universiteit van Wageningen is het gebruik van honing in de producten verfijnd. De universiteit Utrecht en de universiteit Gent in België hebben meegewerkt aan het testen en verbeteren van deze huidverzorgingsproducten waarbij geen onnodige of dieronvriendelijk testen zijn uitgevoerd. Deze samenwerking garandeert een wetenschappelijke basis voor de Vetramil producten.

Vetramil producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Wanneer je ook, net als vele andere dierenliefhebbers en dierenartsen gebruik wilt maken van de Vetramil producten kun je bij de Koopjesdrogisterij een keus maken uit verschillende producten. Zo kun je kiezen voor de Vetramil Spoelvloeistof 100 ml waarmee h aangedane plekken kunt behandelen. Voor grotere of meerdere plekken is de verpakking Vetramil Spoelvloeistof 250 ml te vinden in het overzicht. De wondzalf honing tube 10G heeft een verzachtende werking en beschermt geïrriteerde of gewonde huid. Je kunt al deze Vetramil producten snel en voor een goede prijs bestellen bij de Koopjesdrogisterij! 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder