Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
6 artikelen van merk: Wartner
Sorteer op:

Wartner

Wartner Kalknagelgel (7ml)

Kalknagelgel 20% korting

€ 34,95
€ 27,96
Meer over dit product

Wartner Kalknagelpen (4ml)

Kalknagelpen 20% korting

€ 29,95
€ 23,96
Meer over dit product

Wartner Hand & voet (50ml)

Hand & voet 20% korting

€ 22,95
€ 18,36
Meer over dit product

Wartner Wrattenpleister (24st)

Wrattenpleister 20% korting

€ 22,95
€ 18,36
Meer over dit product

Wartner Kalknagelkwastje duo 2 x 5 ml (10ml)

Kalknagelkwastje duo 2 x 5 ml 19% Korting

€ 39,99
€ 32,39
Meer over dit product

Wartner Kalknagelkwastje (5ml)

Kalknagelkwastje 17% Korting

€ 29,95
€ 24,86
Meer over dit product

Innovaties

Wartner biedt de nieuwste innovaties voor het behandelen van veelvoorkomende voetkwalen. Dankzij de ontwikkeling van doeltreffende verzorgingsproducten tegen schimmels, likdoorns en wratten wordt het voor jou mogelijk om op een effectieve wijze met deze narigheden af te rekenen. Sinds de oprichting van Wartner door het bekende Belgische laboratorium Omega Pharma, staat het merk al bekend om de doeltreffende wrattenpennen. Wartner is vandaag de dag nog steeds een van de grootste fabrikanten van verzorgingsproducten tegen wratten.

Een kijkje in het assortiment

Zoals gezegd staat Wartner bekend om de producten die een uitstekende behandeling van wratten mogelijk maken. De Wartner Wrattenpleisters ondersteunen jou met het verwijderen, camoufleren en beschermen van wratten. De Wartner kalknagelpen wordt gebruikt voor de behandeling van kalknagels en de verbetering van het uiterlijk van de nagel. De 3in1 formule van de kalknagelpen is niet alleen effectief tegen kalknagels, maar vermindert ook verkleuring van de nagels en voorkomt verspreiding van de kalknagels. Een alternatief op de kalknagelpen van Wartner is de Wartner Kalknagelgel. De gel is ontworpen voor de behandeling van zowel de teen- als de vingernagels. Het voordeel van de gel is dat resultaten al na 1 week zichtbaar zijn. De gel bevat bovendien een hydraterende functie die nagelherstel mogelijk maakt zonder nagelbeschadiging.

Wartner online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De producten van Wartner kun je zeer eenvoudig bij ons bestellen voor een sympathieke prijs. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de producten van Wartner of een van de andere merken die aangeboden worden door KoopjesDrogisterij. Na het bestelproces ontvang je het product al snel in huis. En bestellingen vanaf 75 euro worden ook nog eens gratis verzonden! Waar wacht je nog op?!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder