Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Wortie
Sorteer op:

Wortie

Wortie Advanced wrat verwijder (50ml)

Advanced wrat verwijder € 18,45
€ 16,51
Meer over dit product

Wortie Wrattenverwijderaar (50ml)

Wrattenverwijderaar € 15,95
€ 14,35
Meer over dit product

Wortie Liquid (5ml)

Liquid € 15,37
Meer over dit product

Effectief en gemakkelijk wratten zelf behandelen met Wortie

Een wrat is een kleine huidvergroeiing op je handen of voeten. Het lijkt ook wel op een solide blaar of een klein bloemkoolvorming uitgroeisel. Wratten worden veroorzaakt door een virus genaamd papillomavirus. De meeste mensen zullen ooit wratten hebben in het leven. Ze zijn over het algemeen onschadelijk en verdwijnen vanzelf na een tijdje, maar dat kan maanden of soms jaren duren. Alhoewel ze onschadelijk zijn, is het vervelend om ze te hebben. Wortie heeft drie producten genaamd Wortie Cool, Wortie Advanced en Wortie Liquid waarmee je wratten effectief en gemakkelijk zelf kan behandelen.

 

Wortie producten

De drie producten die Wortie aanbiedt werken op basis van bevriezing of combinatie van bekende zuren. Alle drie zijn eenvoudig te gebruiken en effectief tegen het virus.

Wortie Cool en Wortie Advanced werken beide op basis van bevriezing. De twee pennen hebben een unieke precisie punt. Wortie Advanced heeft daarbij nog een geleide gel dat het bevriezingsproces optimaliseert. Ook wordt er bij Wortie Advanced beschermende schuim pleisters geleverd. Zo ‘wortie’ (de wrat) op een veilige manier bevroren. De schuimpleisters gebruik je om de gevoelige zone van de voetwrat te beschermen na de behandeling.

 

Wortie Liquid heeft een unieke formule bestaande uit bekende zuren die gebruikt worden voor de behandeling van wratten en voetwratten. De werkzame stof Glycolzuur zorgt ervoor dat de bovenste lagen van eelt op de wrat loslaten. Trichloorazijnzuur zorgt voor een diepe doorwerking in het weefsel van de wrat. Het middel werkt snel en nauwkeurig, de formule droogt op in ongeveer 30 seconden en ook worden er beschermende en transparante pleisters meegeleverd. De pleisters houden het behandelde gebied schoon en beschermen tegen aanraking. Daarnaast vermindert het de kans op overdracht om anderen te besmetten met het wrattenvirus.

 

Wortie producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Heb je last van wratten? Weest gerust! Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij verkopen namelijk alle drie de Wortie producten. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Wortie of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder