Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Najel Aleppo zeep olijf jasmijn (100g)

100g
Adviesprijs € 5.- € 3.99
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Deze plantaardige zeep maakt je huid zacht en mooi door de kracht van de orginele aleppo olijfzeep gecombineerd met de delicate geur van Jasmijn. Jasmijn is de Queen van de geuren in de parfumindustrie, een zoete, sensuele olie.

Aleppo-zeep olijfzeep s geschikt voor alle huidtypes en voor het hele gezin. Het heeft zowel een reinigende, een verzachtende, een verzorgende als een helende werking op de huid. Aleppo-zeep kan gebruikt worden om zowel het lichaam, het gezicht als het haar te reinigen. Het kan zelfs gebruikt worden om de tanden te poetsen.

Geschikt voor alle huidtypen.

Ingredienten
Olea europaea fruit oil, sodium hydroxide, jasminum officinale flower oil, aqua, geraniol, benzyl benzoate, linalool, eugenol, benzylalcohol, farnesol.

Gebruik
Voor het reinigen van de huid.

Overige informatie over dit product

Merk
Najel
SKU
846548
EAN
3760061221727
Inhoud
100g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95