Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Nestosyl

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
3 artikelen

Nestosyl

Nestosyl werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend en heeft een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking. Nestosyl is opgericht in 1971 en staat bekend om zijn multifunctionele huidcrème. Nestosyl is herkenbaar door de oranje verpakking en wordt gebruikt ter verlichting van kleine wondjes. Dit kan komen door kleine ongelukjes of insectenbeten. Door de relatief kleine verpakking is Nestosyl ideaal voor op reis. Nestosyl is een multifunctionele zalf en ook verkrijgbaar als wondgel. Meer lezen…

Nestosyl klassieke crème

De vertrouwde klassieke Nestosyl crème is een multifunctionele zalf tegen allerlei kleine wondjes. De zalf is ter verlichting van plaatselijke kortdurende jeuk, insectenbeten, oppervlakkige schaaf- en snijwonden, brandwonden, blaren, winterhanden en -tenen. Nestosyl werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend en daarnaast heeft de crème een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking. Deze wondcrème kun je zonder recept verkrijgen. Deze super crème is verkrijgbaar in 30 gram en in een handige reisverpakking van 15 gram.

Nestosyl wondgel

Nestosyl heeft naast de zalf ook een wondgel, genaamd de Nestosyl 3-in-1 Wondgel. Deze wondgel is een medisch hulpmiddel ter bevordering van de heling van een wond. De wondgel is een parabeenvrije gel die geschikt is van droge of vochtige wonden. Denk hierbij aan oppervlakkige brandwonden, schaafwonden, heelkundige wonden en bij een lichte vorm van doorligwonden. Bij doorligwonden moet dit wel vastgesteld worden door een arts. De gel werkt verkoelend en verlicht de pijn. Daarnaast bevordert het de wondgenezing en helpt het om infecties te voorkomen. De 3-in-1 wondgel plakt niet vast aan pleisters of verband.

Nestosyl online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Nestosyl online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Nestosyl aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.