Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

New Care

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geur
Doelgroep
Type
Opties
92 artikelen

New Care

New Care is al sinds 2001 jouw partner voor het leven! We halen allemaal graag het beste uit iedere situatie. We willen optimaal presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. New Care heeft voedingssupplementen ontwikkeld die hierbij kunnen helpen. De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding waardoor bijvoorbeeld sportprestaties kunnen worden ondersteund en het lichaam kan worden ondersteund in specifieke situaties, zoals bijvoorbeeld bij veroudering of in de periode rondom de zwangerschap. Voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is, biedt New Care een krachtige aanvulling. Meer lezen…

De producten van New Care

De voedingssupplementenlijn bestaat uit een groot aantal producten, onderverdeeld in vijf categorieën. Je herkent de categorie aan de kleur van de verpakking:

  • Vitaminen (oranje)
  • Mineralen (blauw)
  • Kruiden (groen)
  • Specials (rood)
  • Fyto (lichtblauw)

Met deze onderverdeling heeft New Care een aanbod supplementen als antwoord op iedere vraag over vitaliteit en behoud van een goede gezondheid. Hieronder vind je de meest populaire supplementen in het New Care assortiment.

Populaire producten van New Care

De New Care Multi, ook wel multi-vitamine genoemd, is een uitgebreid preparaat met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. Slechts 1 tablet per dag is voldoende voor een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. New Care Multi is verkrijgbaar in diverse varianten, zoals Multi vrouw, Multi man, Multi kinderen en Multi 50+.

New Care overgang is een supplement dat speciaal ontwikkeld is voor de overgang van de vrouw. De overgang zorgt vaak voor klachten zoals wisselende stemmingen, nachtelijk transpireren en opvliegers. De capsules van New Care overgang bevatten een formule op basis van zilverkaars, monnikspeper en resveratrol ter ondersteuning van de overgangsverschijnselen.

New Care online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je New Care online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de New Care aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.