Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

New Nordic Hair volume (90tb)

90tb
Adviesprijs € 69.95 € 56.45
19% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Voor sterk, vol en gezond haar¹
Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.

De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties.

  • Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei.
  • Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haar.
  • Slechts 1 tablet per dag.

Beauty from inside
De New Nordic Beauty from inside reeks heeft als doel om je uiterlijk van binnenuit te verzorgen. Zoals je dit ook dagelijks doet met crèmes, maskers, oliën, shampoo et cetera! Haar heeft voeding nodig. Een aantal van deze belangrijke voedingstoffen zitten in de Hair Volume tablet verwerkt zodat er van binnenuit wordt gezorgd voor de ondersteuning van gezond haar. Maar er zijn nog een aantal tips voor behoud van mooi en gezond haar:

  1. Borstel je haar niet te hard en lang om minder snel gespleten punten te krijgen.
  2. Vermeng je shampoo met water.
  3. Nat haar is breekbaarder dan droog haar. Borstel of kam dus pas als het een beetje opgedroogd is. Alleen krullen of stug haar kun je beter borstelen als het nog nat is.
  4. Wees voorzichtig met de hitte van de föhn, stijl- of krultang. Laat je haar eerst door de lucht opdrogen en breng van te voren een speciaal haarproduct aan dat tegen de hitte beschermd.
  5. Gebruik niet teveel gel en lak.

Kruiden,aminozuren, vitaminen en mineralen

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet *RI
Appelextract (Malus domestica Borkh.) 5:1 300 mg
Gierstextract, zaad (Panicum miliaceum L.) 5:1 250 mg
Paardenstaartextract (Equisetum arvense L.) 200 mg
L-Cysteïne 60 mg
L-Methionine 50 mg
Pantotheenzuur 30 mg 500%
Zink 10 mg 100%
Biotine 0,475 mg 950%
Koper 1 mg 100%

*Referentie-inname

Ingredienten:
Vulmiddel (microkristallijne cellulose), appelextract (Malus domestica Borkh.), Gierst extract, zaad (Panicum miliaceum L.), Paardenstaart extract (Equisetum arvense L.), L-Cysteine, L-Methionine, D-Calcium pantothenaat, stabilisator (Vernet natriumcarboxymethylcellulose), Zink-oxide, coatingmiddel (Magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose), Zink-oxide, Kopersulfaat, antiklontermiddel (Siliciumdioxide), D-Biotine.

Bevat geen allergenen

Gebruik:
1 tablet per dag met water bij een maaltijd innemen.

Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Niet gebruiken als de blisterverpakking kapot is of als er mee geknoeid is.

Fabrikant:
New Nordic Manufacturing,
Denemarken
Distributie en verkoop:
OCE BIO NEDERLAND BV
Postbus 5085
NL-5004-EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
New Nordic
SKU
829909
EAN
5021807319510
Inhoud
90tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95