Skip to content

O'Keeffe's

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Huidtype
6 artikelen

O'Keeffe's

Hoe het allemaal begon

De geschiedenis van O'Keeffe's Company gaat meer dan 20 jaar terug. De oorsprong van het bedrijf ligt in het Klamath-bekken, een gebied op de grens van Californië en Oregon.

Bill O'Keeffe was een boer die aan suikerziekte leed en die hield van het zware, fysieke werk op zijn ranch. Maar dat was voor zijn handen en voeten een zware beproeving. Zijn dochter Tara zag hoeveel ongemak hij had van zijn chronisch droge huid, en ze was vastbesloten om een oplossing te vinden.

Met haar kennis en kunde als apotheker werkte Tara jarenlang met haar vader aan het samenstellen en testen van diverse formules, gewoon in haar keuken, totdat ze jaren later een product had ontwikkeld dat ongekend goed werkte. Dit was de basisformule voor wat nu O'Keeffe's Working Hands handcrème is geworden, en vele jaren later heeft geresulteerd in O'Keeffe's for Healthy Feet voetcrème, O'Keeffe's Lip Repair lippenbalsem en O'Keeffe's Skin Repair bodylotion.

Working Hands

Ja, laat die handjes maar wapperen! Na het wapperen hebben vele mensen last van droge handen. Working Hands is een niet-vette, geur- en parfumvrije crème die de droge huid niet alleen hydrateert, maar ook beschermt! Je hebt Working Hands handcrème in een potje, maar je hebt Working Hands handcrème ook gewoon in een tube. Wat jij maar prettig vindt!

Healthy Feet

Naast je handen moeten je voeten natuurlijk ook goed verzorgd worden. Voor gezonde en gehydrateerde voeten heeft O'keeffe's hiervoor heerlijke Healthy Feet voetcrème. Deze crème geeft verlichting aan je voeten, is niet vet, ruikt ook niet ergens naar (lekker neutraal!) en zorgt voor jouw extreem droge, gebarsten voetzolen. Voor het slapen gaan of na een bad/douche spaarzaam aanbrengen om de huid te hydrateren. Gebruik voor het slapen gaan wordt sterk aanbevolen, omdat dit het meest effectieve moment is voor het hydrateren van de extreem droge huid.

Lip Repair!

Last van droge en gebarsten lippen? O'Keeffe's Lip Repair biedt onmiddellijk verlichting. De uiterst effectieve formule verlicht, verzorgt en hydrateert extreem droge lippen en biedt de hele dag door langdurige hydratatie. Het is klinisch bewezen dat O'Keeffe's Lip Repair de hele dag hydrateert na één toepassing. Dit komt omdat er een langdurige en flexibele beschermlaag ontstaat die tijdens het eten en drinken gewoon blijft zitten. Je hebt drie verschillende Lip Repairs. Te beginnen met de O'keeffe's ongeparfumeerde lippenbalsem, de O'keeffe's verkoelende lippenbalsem en tot slot de O'keeffe's lippenbalsem met SFP15, ideaal voor de zomer!

O'keeffe's Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van O'keeffe's zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze O'keeffe's producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!