Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Optimax

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Type
Opties
2 artikelen

Optimax

Optimax is al meer dan 30 jaar actief op de gezondheidsmarkt. De producten van Optimax zijn hoogwaardig en zorgen ervoor dat je je fit en gezond voelt. Een van de bekendste en mees verkochte producten uit het assortiment van Optimax zijn de Kinder multi producten. Ook voor scholieren zijn er handige vitaminen, zoals bijvoorbeeld de scholieren weerstand multi en de scholieren hersenfunctie kauwcapsules. Deze zorgen ervoor dat de conditie van je naar school gaande kind op peil blijft. Je kind kan zich beter kan concentreren tijdens een drukke dag op school.

Optimax, natuurlijke voedingssupplementen

Optimax vindt natuurlijke voeding belangrijk. Jij toch ook? De voedingssupplementen van Optimax bevatten daarom zo veel mogelijk ingrediënten uit de natuur. Dit op basis van vitaminen, mineralen en planten. Dit betekent dan ook dat er zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen aan de producten zitten. De meeste supplementen zijn daarom ook geschikt voor veganisten. Oh ja, als kers op de taart zijn de supplementen ook nog eens gluten- en lactosevrij!

Optimax voor kids

Opgroeien is belangrijk. Maar supplementen slikken: daar houden kinderen niet zo van. Optimax heeft hier een oplossing voor. Ze maken het zo leuk mogelijk voor kinderen! Voor opgroeiende kinderen, al vanaf één jaar, hebben ze producten die bekend staan om hun leuke beertjesvorm en lekkere fruitsmaken. Zo heb je Optimax Kinder Multi Vanille, met uiteraard vanillesmaak én een supplement in de vorm van een beertje. De multivitamine van Optimax voor kids is er ook in de smaak aardbei. Maar, Optimax gaat verder dan alleen een multivitamine. Zo bieden ze ook Kinder Calcium aan. Ideaal voor de ontwikkeling van de botten en een sterk gebit! Je kids kunnen ook wel wat vitamine D gebruiken. Dat kan met de Optimax Kinder vitamine D smelttabletten. De smelttabletten hebben een lekkere sinaasappelsmaak! Mjammie!

Optimax voor volwassenen

Ook voor volwassenen heeft Optimax een heel scala aan voedingssupplementen. Zo hebben ze Optimax Arizona Knoflook met Lecithine. Knoflook heeft namelijk een gunstige invloed op de bloedcirculatie. In een potje zitten maar liefst 180 capsules. Ondersteuning bij je blaas nodig? Denk dan eens aan de Optimax Cranberry! Optimax is een echte alleskunner! Heb je tekort aan vitamine D en calcium? Gebruik dan de Optimax Oesterkalk calcium. Met slechts één tot twee tabletjes per dag vul jij je tekorten weer aan!

Persil Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende wasproducten van Persil zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Persil producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!