Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Rennie

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Type
Geschikt vanaf
Serie
10 artikelen

Rennie heeft al ruim 85 jaar ervaring op het gebied van maagklachten. Heb je last van brandend maagzuur, zure oprispingen, een opgeblazen gevoel of winderigheid? Geen paniek Rennie heeft een ruim assortiment aan producten met een prettige smaak en is ervoor om snel verlichting te geven Meer lezen…

Last van maagklachten? Rennie helpt je!

Vaak is het niet helemaal duidelijk waar maagklachten vandaan komen. Eén ding is zeker, het is erg vervelend. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op maagklachten, zoals brandend maagzuur:

  • Te veel, te vet en te gekruid eten
  • Roken
  • Overmatige consumptie van cafeïne
  • Het overmatig drinken van alcohol
  • Het slikken van bepaalde medicijnen
  • Daarnaast kan er natuurlijk ook een medische reden zijn die maagklachten veroorzaken

Rennie kauwtabletten

De Rennie kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor brandend maagzuur. Ook bij het plotseling optreden van deze klacht werken de kauwtabletten erg snel. Maagzuur wordt door de kauwtabletten omgezet in water en andere lichaamseigen stoffen. Je hebt de Rennie kauwtabletten in verschillende smaken: pepermunt, anijs en sinaasappel. Daarnaast is er ook een suikervrije variant.

Rennie Deflatine

Rennie Deflatine bevat de stof simethicon. Dit zorgt ervoor dat Rennie Deflatine overmatige gasvorming in maag en darmen tegengaat. De stof zorgt ervoor dat de kleine gasballetjes, die zorgen voor dat opgeblazen gevoel, uit elkaar vallen. Hierdoor verdwijnt de winderigheid en het opgeblazen gevoel. Daarnaast heeft Rennie Deflatine ook nog de werking van de normale Rennie en gaat het brandend maagzuur tegen.

Rennie online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Rennie online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Rennie aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.