Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Sally Hansen

Filteren
Prijs 1
Inhoud
17 artikelen

Nagellakjes met een kek kleurtje!

Sally Hansen Inc. is een Amerikaans schoonheidsmerk, voor het eerst opgericht in 1946 door Sally Hansen zelf.Vanaf dat moment is het merk uitgegroeid tot een begrip, beroemd om zijn toewijding voor het maken van innovatief geformuleerde, betaalbare schoonheidsproducten voor de echte vrouw. Schoonheid die echt werkt. De nagellakjes van Sally Hansen hebben allemaal een superleuk kleurtje: van fel tot neutraal, voor ieder wat wils.

Zo veel meer dan nagels alleen!

Met de introductie van slechts twee nagelproducten, waaronder het iconische 'Hard as Nails' merk, dat nu meer dan 300 tinten heeft, is Sally Hansen nu het nummer één merk voor nagels. Maar, Sally Hansen is zo veel meer dan alleen een nagellakje. En hoe gebruik je de nagellakjes precies? Sterker nog: in welke volgorde gebruik je alle producten van Sally Hansen? Wij hebben een gebruikeraanwijzing voor je! Lees maar verder. Zo heeft Sally Hansen een speciale nagelverharder, die je nagels weer goed stevig maakt. Nadat je je nagelharder goed hebt aangebracht is het tijd voor een mooie lak. Wat dacht je van de Sally Hansen Insta Dry? De naam zegt het al: deze lak is supersnel droog, binnen 60 seconden! Wow! Breng daarna nog even een mooie topcoat aan, en je kan er weer helemaal tegenaan met je mooie nagels! Vind je dit nou veeeeeel te veel werk? Dan bestaat er ook nog zoiets als een7-in-1 nagelverzorging van Sally Hansen.Ja, dit is een base coat en top coat in 1. Het werkt groeistimulerend, versterkend, vult ribbeltjes op, geeft glans en is ultra hydraterend. Wat wil je nog meer? Oké, we snappen dat je je nagels ook gewoon goed wilt verzorgen. Daar heeft Sally Hansen een speciale nagelriemolie voor. De olie verzorgt de nagelriemen intensief en zorgt ervoor dat je ze gemakkelijker kan verwijderen. Tot slot heeft Sally Hansen nog een speciale lijn, namelijk de Miracle gel. Miracle gel is een gelmanicure, maar zonder die stomme UV-lamp! De Miracle gel is het allereerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd. Het enige wat je hoeft te doen is 2 laagjes Miracle Gel aanbrengen, bijvoorbeeld Miracle Gel Dig Fig gevolgd door de Sally Hansen Top Coat.Je hebt tot wel 15 dagen een stralende kleur op je nagels met gel shine! Vele mensen gingen je voor en lieten fantastische reviews achter bij Kiyoh. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw review! Deel je die met ons? Dat zouden we leuk vinden!

Koop nu Sally Hansen bij KoopjesDrogisterij

Heb jij te gekke nagels gekregen met de nagellak van Sally Hansen? Mail dan je review naar info@koopjesdrogisterij.nl. We juichen jou graag toe en vieren met jou je resultaat! Heb je een keuze kunnen maken? Na het bestelproces heb je het product binnen één tot drie werkdagen al in huis! Je kunt bij KoopjesDrogisterij ook terecht voor huishoudelijke producten, andere cosmetica, supplementen, dierverzorging en meer. KoopjesDrogisterij heeft een groot assortiment en altijd fijne prijzen.