Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Salus Artisjok gallexier (250ml)

250ml
Adviesprijs € 19.03 € 14.30
25% korting

Productomschrijving

Vloeibare kruidenformule ter ondersteuning van de spijsvertering¹ 
Gallexier van Salus is een goed opneembare vloeibare kruidenformule met onder andere artisjok¹ voor het behoud van een goede spijsvertering.

Daarnaast bevat Gallexier vloeibare plantaardige kruidenextracten van gentiaanwortel, duizendblad, gemberwortel, kamillebloemen, venkel, gezegende distel, waterdrieblad en de kardemomvrucht. Gallexier bevat bovendien plantenextracten van kurkuma, paardenbloem en sinaasappelschil om de eetlust te stimuleren.

Je lichaam is uitgerust met een aantal organen voor inwendige reiniging. Ons huidige patroon van leven, eten en drinken maakt het soms nodig dat we dit schoonmaaksysteem zo nu en dan wat ondersteunen. Gallexier is een gezondheidsproduct op basis van artisjokken. Dit kruid ondersteunt de reinigende werking van de lever. Je lever is nauw betrokken bij het spijsverteringsproces. Zo speelt dit orgaan een belangrijke rol in de vetstofwisseling. Het produceert dagelijks ongeveer een halve liter gal dat nodig is voor de vertering van vetten.

Gallexier ondersteunt de reinigingsfuncties van het lichaam, bijvoorbeeld na het eten van een uitgebreide of vette maaltijd of een vette maaltijd.

Een vloeibaar voedingssupplement heeft een aantal voordelen: het wordt snel door het lichaam opgenomen, het kan vermengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap (handig voor kinderen of ouderen) en is ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pillen.

Met slechts 1 dagelijkse inname is Gallexier daarom erg makkelijk in gebruik. 

Gallexier is vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen en is ook verkrijgbaar in tabletvorm, handig voor onderweg.

•    Goed opneembare vloeibare kruidenformule ter ondersteuning van de spijsvertering¹. 
•    Ondersteunt de reinigingsfuncties van het lichaam, bijvoorbeeld na het eten van een uitgebreide of vette maaltijd. 
•    Vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen en is ook verkrijgbaar in tabletvorm, handig voor onderweg.

Over Salus elixers
Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren. 

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

Samenstelling

Per 20 ml  

Per 40 ml

Artisjokblad

6,6 g

13,1 g

Paardenbloemblad

2,1 g

4,2 g

Kurkumawortel

1,2 g

2,4 g

Gemberwortel

0,8 g

1,6 g

Sinaasappelschil

0,6 g

1,2 g

Gezegende distel

0,4 g

0,8 g

Kardemomvrucht

0,2 g

0,3 g

Ingredienten
Waterige plantaardig extract (75 %) van: artisjokblad (Cynara scolymus), paardenbloemblad (Taraxacum officinale), gentiaanwortel (Gentiana lutea), kurkumawortel (Curcuma longa), duizendblad (Achillea millefolium), gemberwortel (Zingiber officinale), kamillebloem (Matricaria recutita), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), sinaasappelschil (Citrus aurantium), gezegende distel (Cnicus benedictus), waterdrieblad (Menyanthes trifoliata), kardemomvrucht (Elettaria cardamomum). Fructosesiroop.

Gebruik:
Fles goed schudden voor gebruik en gebruik de meegeleverde maatbeker
Om de eetlust op te wekken:
 20 – 40 ml per dag voor de maaltijd innemen. 

Om de vertering te ondersteunen:
 20 – 40 ml per dag na de maaltijd innemen. 

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet te gebruiken door personen die behandeld worden voor hypertensie.

Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 12 jaar.

Bij tekenen van onrust of nervositeit, de inname van het product stoppen.

Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Distributeur:
Oce Bio Nederland BV
Postbus 5085
5004 EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Salus
SKU
530102
EAN
04004148017063
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95