Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Sensodyne

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Serie
32 artikelen

Sensodyne

Je hebt last van gevoelige tanden wanneer je vaak of regelmatig last hebt van steken, vooral bij het eten of drinken van dingen die erg warm of juist koud zijn. Als je last hebt van gevoelige tanden is er sprake van overgevoeligheid van het tandbeen. Het tandbeen is het binnenste gedeelte van de tand, onder het tandglazuur en tandvlees. Gevoelige tanden is een vaak voorkomend tandprobleem dat zich na verloop van tijd kan ontwikkelen, meestal als gevolg van terugtrekkend tandvlees of tanderosie. Sensodyne is een tandpastamerk. Sensodyne helpt gevoelige tanden te verlichten. Het is dé tandpasta die werkt aan een toekomst zonder gevoelige tanden.

Sensodyne Rapid Relief voor minder gevoelige tanden

Heb je snel last van gevoelige tanden? Probeer dan eens de Rapid Relief-tandpasta van Sensodyne. Deze Sensodyne-tandpasta zorgt ervoor dat je tanden minder gevoelig zijn na het poetsen en biedt een optimale bescherming. Ga je binnenkort op reis of uit logeren? Dan mag je nieuwe favoriete tandpasta natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig is de Sensodyne Rapid Relief-tandpasta zowel verkrijgbaar in een kleine als in een handige mini-verpakking. Zo neem je Sensodyne-tandpasta gemakkelijk met je mee en kun je de volgende ochtend met een gerust hart een slok van dat koude glas melk drinken!

Sensodyne Proglasur om je glazuur te beschermen

Bij ons vind je een ruim aanbod aan Sensodyne-tandpasta, zo ook de lijn Proglasur van dit merk! De naam van deze lijn tandpasta zegt het eigenlijk al: Sensodyne Proglasur is speciaal ontwikkeld om het (verzwakte) glazuur van je tanden te beschermen en versterken. Wil je, naast sterk glazuur, ook een extra witte glimlach creëren? Kies dan voor een whitening Sensodyne Proglasur. Zo zorg je tegelijkertijd voor sterker tandglazuur én witter ogende tanden.

Sensodyne Repair voor herstel bij gevoelige tanden

Ben je op zoek naar de Sensodyne Repair & Protect-tandpasta's? Ook deze vind je in ons assortiment! Sensodyne Repair-tandpasta helpt de kwetsbare plekjes van je tanden te herstellen en beschermen en bevat een formule die verlichting geeft bij pijnlijke, gevoelige tanden!

Sensodyne online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Sensodyne online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Sensodyne aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.