Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Smartkids

Filteren
Prijs 1
Inhoud
2 artikelen

Smartkids

SmartKids billendoekjes zijn geschikt voor de gevoelige babyhuid. Ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en zijn duurzaam. Je hebt er megaveel van nodig en dus is duurzaam wel een goede keuze!

Smartkids billendoekjes

Voor iedere baby is weer een ander soort billendoekjes geschikt en jij wilt natuurlijk het beste voor jouw baby. Dat begrijpt Smartkids ook! De billendoekjes van Smartkids zijn geschikt voor elke babyhuid. Het is een ecologisch verantwoord merk dat valt onder Grace is Green en dat gespecialiseerd is in billendoekjes voor baby's. Bij Smartkids staan duurzaamheid en comfort bovenaan. Het zijn ecologische billendoekjes gemaakt van organisch geteelde bamboe.

Duurzame billendoekjes

Het product verkrijgbaar bij Koopjesdrogisterij zijn vochtige doekjes die geschikt zijn voor het schoonmaken van billen, handen of gezicht van een baby. De doekjes zijn gemaakt van natuurlijke producten en de productie voldoet aan hoge ecologische standaarden. Het materiaal is biologisch afbreekbaar en draagt bij aan duurzaamheid. De stoffen zijn vriendelijke voor een babyhuid, omdat deze nog kwetsbaar en gevoelig is wordt hier rekening mee gehouden.

Voordelen van de Smartkids billendoekjes

De billendoekjes van Smartkids zijn de verantwoorde keuze voor jouw baby. De babydoekjes bieden comfort voor de gevoelige babyhuid. Ze bevatten geen parfums, schadelijke stoffen of parabenen. De doekjes zijn natuurlijk afbreekbaar viscose uit houtpulp, vegan, milieuvriendelijk en zijn anti-allergeen. De doekjes zijn dus niet alleen goed voor jouw baby, maar ook nog eens voor het milieu.

Smartkids online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De doekjes zijn te bestellen op KoopjesDrogisterij en worden snel bij je thuisbezorgd. De verzendkosten zijn gratis wanneer je voor meer dan 75 euro besteld. Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!