Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Sophie De Giraf Bijtring zacht (1st)

1st
Adviesprijs € 13.99 € 11.34
19% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Sophie de giraf Bijtring zacht in witte geschenkverpakking

Deze 'soft' bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber is perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! Deze bijtring is, net als Sophie de giraf, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). De bijtring is voor baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoorntjes, poten en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden. Door de twee verschillende texturen van de twee ringen, kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wil kauwen, om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren. Prachtig verpakt in wit geschenkdoosje, het perfecte kado voor een baby.

Samenstelling
Gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruik
100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom van nature Phthalates, BPA en PVC vrij.  Geschikt voor 0+ maanden. Schoonmaakadvies:  kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep.Let op: bijtring niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen! De bijtring is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Fabrikant
Kleine Giraf BV
Zeppelinstraat 39
2652 XB Berkel en Rodenrijs

Overige informatie over dit product

Merk
Sophie De Giraf
SKU
948963
EAN
3056560103184
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95