Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Supradyn

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
Serie
9 artikelen

Supradyn

De nummer 1 multivitamine van Europa: Supradyn. Het doel van Supradyn is om jou te helpen met een energiek en gezond leven. Het lukt niet altijd om dagelijks alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt. Het kan dan wenselijk zijn om een multivitamine te nemen, zodat je dagelijkse energieniveau op peil kan blijven. Supradyn helpt je hierbij en heeft veel geschikte supplementen. Meer lezen…

Supradyn Complex Energy

Heb je een druk en dynamisch leven? De Complex Energy van Supradyn kan jou dan goed ondersteunen. Het zorgt ervoor dat jij je energieniveau op peil kan houden. Want om goed te kunnen functioneren, heeft je lichaam iedere dag vitamines en mineralen nodig. Deze multivitamine bevat wel 22 vitamines en mineralen, veel hè? Het ondersteunt je weerstand en activeert je natuurlijke energie. 

Supradyn Complex Forte

Een steuntje in de rug, kan soms best wel fijn zijn. Tijdens veeleisende periodes kan de Supradyn Complex Forte dit steuntje voor jou zijn, door je wat extra energie te geven. Deze multivitamine bevat een combinatie van 13 vitamines en 9 mineralen, waaronder vitamine A, vitamine C en vitamine D. Kom met Complex Forte de dag goed door zonder vermoeide momenten.  

Supradyn bruistabletten

Houd je niet zo van het slikken van tabletten? Dan zit je bij Supradyn helemaal goed. Alle multivitamines zijn namelijk ook in bruistabletten te verkrijgen. De samenstelling van de multivitamines is uiteraard gewoon hetzelfde. Kies je voor de Supradyn Complex Energy bruistabletten, of de Supradyn Complex Forte bruistabletten? Beide hebben een frisse sinaasappel- en passievruchtsmaak.

Supradyn online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Supradyn. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Supradyn of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.