Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Syoss Uitgroeispray middenblond (120ml)

120ml
Adviesprijs € 11.99 € 10.13
16% korting
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Onze oplossing wanneer je er nét niet aan toekomt om je haar opnieuw te kleuren. Camoufleert tijdelijk de lichtere of grijze uitgroei in slechts enkele seconden.

De Uitgroeispray is een tijdelijk en gemakkelijk te gebruiken spray die direct de uitgroei camoufleert. Het droogt onmiddellijk op en mengt zich harmonieus met je haarkleur. Hierdoor is één nuance geschikt voor verschillende haarkleuren. Het product wast uit met 1 wasbeurt en is ongeveer 25 keer te gebruiken.

De precieze spray maakt een gerichte toepassing mogelijk, zodat je de kleur alleen aanbrengt waar het nodig is. Net zo gemakkelijk in gebruik als je dagelijkse make-up!

- Tijdelijke camouflage van uitgroei
- Snel en makkelijk

Ingredienten
Butane, Alcohol denat., Isobutane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Oryza Sativa Starch, CI 77499, Isopropyl Myristate, Silica, Stearalkonium Hectorite, Aqua, Propylene Carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Cetrimonium Chloride

Gebruik
Goed schudden bij gebruik!

Overige informatie over dit product

Merk
Syoss
SKU
910747
EAN
5410091742935
Inhoud
120ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95