Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Syoss Uitgroeispray middenbruin (120ml)

120ml
Adviesprijs € 11.99 € 10.13
16% korting
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Uitgroeispray om de lichtere of grijze uitgroei in enkele seconden tijdelijk te camoufleren.

Uitgroeispray: Uitgroeispray om de uitgroei tijdelijk te camoufleren. Micro-fijne minerale kleurpigmenten camoufleren de lichtere of grijze uitgroei in enkele seconden. Droogt onmiddellijk en vermengt zich zonder kleurverschil met de haarlengtes, voor een egaal kleurresultaat. De precieze spray maakt een gerichte toepassing mogelijk. Wast uit met de volgende shampoo. Herbruikbaar tot 25 toepassingen.


Tijdelijke camouflagespray
Camoufleert direct de uitgroei tot de volgende shampoo
Tot 25 toepassingen


Toepassing: Goed schudden voor gebruik. Doe een handdoek om de schouders. Houd de spray rechtop op een afstand van 10 cm en spray gelijkmatig op droog, gestyled haar, met een zachte druk. Niet overmatig veel spuiten om te voorkomen dat de kleur afgeeft. Geschikt voor dagelijks gebruik tot de volgende kleuring. Vlekken op de huid en andere oppervlakten kunnen met zeep verwijderd worden.

Deze nuance is geschikt voor alle lichtbruine tot donkerbruine kleuren.


Waarschuwingen
GEVAAR. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik het etiket lezen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Niet in de ogen spuiten.


Ingrediënten
Butane, alcohol denat., isobutane, aluminum starch octenylsuccinate, oryza sativa starch, isopropyl myristate, silica, stearalkonium hectorite, aqua, propylene carbonate, triethoxycaprylylsilane, cetrimonium chloride, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891

Overige informatie over dit product

Merk
Syoss
SKU
910734
EAN
5410091734435
Inhoud
120ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95