Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Tijgerbalsem

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
5 artikelen

Tijgerbalsem

Tijgerbalsem, of beter bekend als Tiger Balm, staat bekend om verlichting te geven aan je spieren. Natuurlijk is dit smeersel ook goed voor andere zaken!

Krachtige verzorging voor spieren en gewrichten

Tijgerbalsem staat al meer dan drie generaties synoniem voor verzorging, vertrouwen en comfort voor veel mensen in bijna 100 landen over de hele wereld. Met haar unieke formulering op basis van kruiden, uit de tijd van de Chinese keizers, heeft Tijgerbalsem verzorgende en verzachtende producten voor o. a. vermoeide en stijve spieren na het sporten of met het opstaan en om vrijer te ademen. De producten zijn geschikt voor jong en oud.

Waaruit bestaat tijgerbalsem?

Tijgerbalsem bestaat uit een mix van verschillende oliën, namelijk:

 • Kamfer
 • Menthol
 • Muntolie
 • Olie van kruidnagel
 • Olie van kajapoetboom

Zowel in de rode en witte variant zitten deze oliën allemaal verwerkt. Het enige verschil tussen de twee soorten tijgerbalsem is de verhouding van de ingrediënten. Rode Tijgerbalsem bevat meer olie van kruidnagel dan de witte variant.

De rode Tijgerbalsem

Tiger Balm Rood is een krachtige en intense balsem te gebruiken bij vermoeide spieren en gewrichten. Bij het aanbrengen op de huid wordt de doorbloeding bevordert en verzorgt Tiger Balm jouw spieren. Na het smeren dien je wel eventjes te wachten totdat de Tijgerbalsem is ingetrokken. Anders riskeer je vlekken in je kleding en dat wil je natuurlijk niet. Ben je nog niet overtuigd? Dan hebben we de voordelen van de rode Tijgerbalsem hier voor je op een rijtje:

 • Voor soepele spieren en gewrichten
 • Krachtige en intense verzorging bij vermoeide spieren en gewrichten
 • Bij actieve momenten zowel te gebruiken vóór als ná het sporten
 • Gemaakt van plantaardige bestanddelen (kruiden en oliën)

De witte Tijgerbalsem

Tiger Balm Wit helpt om vrijer te ademen en biedt een verzachtende invloed op voorhoofd en slapen. Gezien dezelfde oliën in deze Tijgerbalsem zit werkt ook de witte variant goed bij vermoeide spieren en gewrichten. Natuurlijk ook even de voordelen op een rijtje van Tiger Balm wit:

 • Om vrijer te ademen
 • Verzachtende invloed op voorhoofd en slapen
 • Voor soepele spieren en gewrichten
 • Gemaakt van plantaardige bestanddelen (kruiden en oliën)

Tijgerbalsem voor nek en schouders

Heb je specifiek even rust nodig in je nek en schouders? Probeer dan de Tiger Balm Neck en Shoulder Rub. Dit zorgt ervoor dat verstijfde en pijnlijke spieren worden verzacht. Het is niet vet en bevat geen alcohol zodat je huid ook niet uitdroogt. En het trekt ook nog supersnel in! Aan alles is gedacht! Oh ja, het zit in een tube dus het is ook heel makkelijk mee te nemen op vakantie of op reis.

Tips waar je tijgerbalsem nog meer voor kunt gebruiken

Natuurlijk zijn we als echte Nederlanders heel creatief wat je nog méér kan doen met een product. Zo kun je Tijgerbalsem ook gebruiken tegen nare luchtjes in je schoenen. Zet een geopend potje een avondje in elke schoen en je zult merken dat de stank aanzienlijk minder is geworden. Tijgerbalsem ruikt sterk. Heel sterk. Zo sterk dat insecten er helemaal niet van houden en daardoor ver uit je buurt blijven. Ideaal, toch?

Tijgerbalsem Online kopen bij KoopjesDrogisterij

Je shopt de producten van Tijgerbalsem extra voordelig en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. Na het bestelproces ontvang je de producten al snel in huis zodat je goed en snel aan de slag kunt met je spieren! Vanaf 74,95 euro heb je al gratis verzending. Start nu met tiger balm!