Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Urtekram

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geur
Type
Serie
129 artikelen

Urtekram

De verzorgingsproducten van Urtekram zijn allemaal gecertificeerd biologisch. Het zijn zuivere, eenvoudige en biologische verzorgingsproducten zonder verborgen of onaangename bestanddelen. Natuurlijk moeten producten getest worden; zolang dit maar niet op dieren gebeurt! Daarom doet Urtekram een beroep op vrijwillige testpersonen om haar verzorgingsproducten te testen. Niet alleen is Urtekram een actieve tegenstander van testen op dieren, ook maakt Urtekram voor al haar producten uitsluitend gebruik van plantaardige stoffen.

Urtekram heeft ervoor gekozen om haar verzorgingsproducten te certificeren in samenwerking met een expert op dat gebied, zodat zij het biologische label kan documenteren en garanderen. Daarom levert Ecocert een garantie voor het feit dat Urtekram aan de strengste vereisten van biologische verzorgingsproducten voldoen. Ecocert heeft namelijk een internationaal erkende standaard voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten uitgewerkt. Het resultaat daarvan is schone, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Gegarandeerd zonder parabenen, petrochemie, alcohol, synthetische parfums of andere schadelijke, milieubelastende en hormoon verstorende ingrediënten.

Zo kun je bij Urtekram terecht voor shampoo die je haar heerlijk verzorgd. De shampoos van Urtekram zijn allemaal ontworpen en samengesteld op basis van natuurlijke kruiden. In de categorie lichaamsverzorging kom je bodylotion, deodorants, douchegel, tandpasta en vele andere kwalitatieve producten tegen. Urtekram heeft daarnaast zeep en handzeep in haar collectie. Ook is er voor mensen met een gevoelige huid een anti-allergie productlijn met no perfume producten voor volwassenen en baby's. Deze producten zijn goedgekeurd door de astma- en allergievereniging. Je hebt nooit meer last van prikogen en tranen dankzij deze producten.

Urtekram online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Urtekram online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Urtekram aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.