Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vertargil Superfijn (2500g)

2500g
Adviesprijs € 64.50 € 49.04
24% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Groene leem is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen zoals aluinaarde, aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium en restsporen van waterstof, titanium, chloor, fosfor, koolstof, mangaan en zwavel.

- Bevordert de doorbloeding
- Goed voor de bloedcirculatie
- Huidverzorgend
- Puistjes & Meeëters
- Bij Zonnebrand / aftersun

Ingredienten
Groene klei

Gebruik
Giet de gewenste hoeveelheid Vertargil groene klei langzaam in een kom (geen metaal) waarin zich een gelijke hoeveelheid water bevindt. Laat dit alles enige tijd bezinken zonder te roeren zodat de klei het water goed kan opnemen. Giet het overtollige water af en de pasta is klaar voor gebruik. Het is raadzaam gezuiverd of bronwater te gebruiken, omdat leidingwater meestal chloor bevat, wat de werking van de leem nadelig kan beinvloeden.
Het restant leem kan worden bewaard, mits het niet wordt afgesloten en onder een laagje water en met licht en lucht in aanraking kan blijven.

Overige informatie over dit product

Merk
Vertargil
SKU
114191
EAN
8714243000261
Inhoud
2500g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95