Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vsm

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Geschikt vanaf
Serie
114 artikelen

VSM

Natuurlijk gezond met VSM!

VSM creëert alle producten gebaseerd op de geneeswijze homeopathie. Homeopathie is een geneeswijze die zich richt op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Neem als voorbeeld wanneer je een klein wondje hebt of verkouden bent. Je lichaam geneest zich vanzelf binnen enkele dagen of weken. Met meer dan 100 jaar ervaring met het produceren van homeopathische producten op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier weet VSM producten te herstellen met een natuurlijke basis die jouw gezondheid ondersteunen.

Het overgrote deel van de homeopathische geneesmiddelen wordt bereid uit planten of andere natuurlijke producten waardoor het op milde en natuurlijke wijze het herstelvermogen van het lichaam ondersteunt. Neem als voorbeeld VSM Calendulan Derma Zalf. De zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en heeft als basis natuurlijke producten en bevat de geneeskrachtige calendula officinalis (goudsbloem).

Verschillende producten voor verschillende kwalen

VSM heeft voor bijna alles een natuurlijke oplossing. Last van een verminderde weerstand? Gebruik VSM Nisyleen Pelargonium! VSM Nisyleen Pelargonium is een traditioneel kruidengeneesmiddel met Pelargonium sidiodes extract, afkomstig van een plant verwant aan de geranium. Het plant is mucolytisch wat betekent dat het helpt slijm op te lossen.

Heb je last van stress? VSM Plantival tabletten is een product op basis van valeriaanwortel. Valeriaan heeft een milde kalmerende eigenschap.

Stijve spieren? De plantaardige bestanddelen van VSM Spiroflor Gel Warm helpt hierbij. Naast stijve spieren kan je het ook gewoon gebruikt worden bij warming-up en voor zwaarbelaste spieren. Dit komt omdat VSM Spirorflor Gel actieve bestanddelen als madeliefje, valkruid en moerasspirea bevat. Alle drie hebben een positieve invloed op je spieren!

Kortom, voor vele alledaagse klachten staan de producten van VSM natuurlijk voor je klaar!

VSM producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij.nl heb je een ruim aanbod van 389 artikelen van VSM. Wat voor natuurlijke ondersteuning je nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van VSM of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.