Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Wat geef ik voor Moederdag? Cadeautips voor de liefste mama!

Het is bijna weer zo ver, de dag dat we allemaal onze lieve moeders in het zonnetje zetten, Moederdag! Heb jij al enig idee wat je aan je moeder kunt geven? Het is natuurlijk allemaal een beetje anders dan andere jaren door het virus dat ons helaas nog steeds beperkt in onder andere het samenzijn. Juist daarom extra gelegenheid om jouw lieve moeder in het zonnetje te zetten. Wil je weten welke producten wij voor je hebben uitgezocht speciaal voor moeders? Lees dan gauw verder!

Cadeau #1 voor moeders: Marcels Green Soap

Heb je wel eens van Marcels Green Soap gehoord? Ook wel bekend om zijn heerlijke geuren en misschien nog wel belangrijker om zijn duurzame producten. De producten zijn verrijkt met essentiële oliën die de heerlijke geuren veroorzaken. Zeep geven op Moederdag? Dat is misschien een beetje raar, maar een heerlijke showergel, shampoo of deodorant is natuurlijk een superleuk setje om te geven aan je moeder. Je kunt ook nog eens kiezen uit 12 heerlijke geuren. Kies bijvoorbeeld voor vanille en kersenbloesem of lavendel en rozemarijn.

Cadeau #2 voor moeders: Kneipp

Je kent Kneipp vast wel van de producten voor in bad en onder de douche. Wist je dat de producten van Kneipp niet zomaar producten zijn, maar de producten zijn ontworpen door Sebastian Kneipp? Hij staat voor het volgende “Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven, heeft de natuur ons in overvloed gegeven”. De producten van Kneipp hebben verschillende werkingen, namelijk: vitaliserend, opwekkend en ontspannend en dat alles met de kracht van de natuur en wetenschap. Iedereen gunt zijn of haar moeder toch een heerlijk momentje voor zichzelf? Kies bijvoorbeeld voor de Kneipp relaxing badolie met lavendelgeur of ga voor de Kneipp giftset met allerlei producten met amandelbloesem geur. Mama will love it!

Cadeau #3 voor moeders: Lovechock

Lovechock, de naam zegt het al! Liefde in een reep chocolade. Houd jouw moeder ook zo veel van chocolade? Dan is dit misschien het ideale cadeau voor haar! Lovechock heeft verschillende soorten chocolade in heerlijke smaken. De chocolade is raw en organic. Dit betekend dat de cacao die in de chocolade zit zo min mogelijk is ' bewerkt', zo natuurlijk mogelijk. Je bent dus niet alleen lief voor je moeder maar ook nog eens voor de natuur! Geef bijvoorbeeld een pakketje cadeau met verschillende kleine reepjes! Je kunt kiezen uit de volgende smaken:

  • Dates & Nuts
  • Hazelnut & Matcha
  • Coconut Nibs
  • Mulberry crunch
  • Salted pecan
  • Golden White Hazelnut Acerola
  • Extra pure 94%
  • Almond Fig
  • Cherry Chili
  • Pure Nibs

Daar zit vast wel wat lekkers bij om cadeau te geven op Moederdag! Verwennen maar!

Ook de vierde cadeautip is lief voor onze planeet. De producten van We Love the Planet zijn ontstaan uit liefde en passie voor onze planeet. De producten worden op de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde manier gemaakt, ingepakt en afgehandeld. Kies bijvoorbeeld voor een superleuke kokosnoot geurkaar in de vorm van een halve kokosnoot of voor een van de diffusers voor in huis. De volgende geuren kan je kiezen: Spiritual Spa, Light Lemongrass, Warm Winter, Charming Chestnut, Sweet Senses en Darjeeling Delight. Stuk voor stuk geuren die je huis heerlijk doen ruiken.

Nu heb je vast wel een idee wat je aan je moeder kunt geven deze Moederdag! Shop de items snel op KoopjesDrogisterij.nl. Twijfel je nog steeds een beetje wat je moet geven? Neem ook eens een kijkje in onze giftsets, misschien zit daar iets voor je tussen! Fijne Moederdag!

KoopjesDrogisterij.nl!