Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

We Love

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
Kleur
Type
50 artikelen

We Love The Planet

Zo natuurlijk, duurzaam en verantwoordelijk mogelijk, daar staat We Love The Planet voor. Op deze manier kan jij zorgeloos jezelf blijven verzorgen met de heerlijke verzorgingsproducten van We Love The Planet.

We Love Deodorant

Bij We Love The Planet zijn ze gek op deodorant. Niet zo gek natuurlijk, want zij pakken het net even anders aan dan anders. Alle deodorants van We Love The Planet zijn namelijk vrij van plastic. Je hebt deodorant in een blikje, de zogeheten crèmedeodorant. De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet. Daarnaast heb je nog deodorant sticks, ook weer zonder aluminium. Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.

We Love Diffusers

De diffusers van We Love The Planet zorgen voor een heerlijke geur en een aangename sfeer in huis. De diffuser bevat 100% essentiële oliën (zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners). Het glazen flesje met 50ml geurolie zit in een mooie ecologische geschenkverpakking, compleet met 2 bosjes houten geurstokjes van gewassen en gedroogd riet, genaamd Sida Rhombifolia Linn. Deze worden met de hand geplukt, groeien in het wild om de fabriek heen en tasten zo het ecosysteem niet aan.

We Love The Planet Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van We Love The Planet zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze We Love The Planet producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!