Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Zarqa

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Type
Huidtype
Serie
46 artikelen

Zarqa

Als je kiest voor Zarqa, dan kies je voor een mooie en gezonde huid. In Zarqa zitten geen ingrediënten die jouw huid onnodig belasten en alleen stoffen waarvan de werking bewezen is. Alle producten van het merk zijn hypoallergeen en parfumvrij. Niet alleen je huid wordt blij van Zarqa. Het merk wil namelijk ook het beste voor de toekomst. Alle producten zijn daarom 100% vegan!

Zarqa dagcrème voor een droge huid

Er zijn maar liefst vier dagcrèmes van Zarqa. Zo is er altijd wel een dagcrème die perfect bij jou past! Heb jij bijvoorbeeld een droge huid? Dan is de Zarqa dagcrème hydra misschien wel iets voor jou. Deze dagcrème met hyaluronzuur geeft een krachtige vochtboost en is in het bijzonder geschikt voor de vochtarme huid. Niet zo gek: hyaluronzuur kan tot 1000 keer zijn eigen volume vasthouden. De luchtige, frisse crème voelt prettig aan op de huid en beschermt dankzij Dode Zee-algen actief tegen vroegtijdige huidveroudering door schadelijke invloeden van buitenaf, zoals Uv-straling. Als je specifiek op zoek bent naar een anti-aging product, dan is de Zarqa dagcrème anti age misschien wel hét product voor jou. De crème verstevigt en beschermt je huid en vertraagt rimpelvorming.

Zarqa Dode Zeezout

Zarqa Pure Dode Zeezout is afkomstig uit de Dode Zee. Het zout wordt door natuurlijke droging in de zon gedroogd. Hierdoor blijft er een extreem hoog gehalte aan mineralen (vooral magnesium) en sporenelementen in zitten. Het zout heeft hierdoor een herstellende werking op de huid. Met de Zarqa Dode Zeezout emmer haal je maar liefst vijf kilo Dode Zeezout in huis. Met acht eetlepels in een lekker warm bad creëer je thuis je eigen Dode Zee. De Zarqa Dode Zeezout kristallen gebruik je op dezelfde manier als het normale zeezout. De kristallen zijn alleen groter dan het 'normale' Dode Zeezout. De grote van de kristallen bepaald de zuiverheid van het zout waardoor er extra hoge concentraties magnesium en andere mineralen in het zout bevinden.

Zarqa online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Zarqa online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Zarqa aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.