Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

After Bite

Filteren
Prijs 1
Inhoud
4 artikelen

After Bite

After Bite verzorgt, zoals de naam al doet vermoeden, de huid na een beet van een insect, zoals een mug, vlooi, wesp, daas etc. Maar daar blijft het niet bij! After Bite verzorgt namelijk ook nadat je bent gebeten of in aanraking bent geweest met een stekende plant zoals een brandnetel, een kwal en soort gelijke gevallen. De producten zorgen voor verzorging verzachting en verlichting van de huid. Het liefst voorkom je natuurlijk dat je gestoken wordt, maar als je dan toch gestoken bent kun je altijd op After Bite vertrouwen.

After Bite pen

De After Bite classic pen is speciaal bedoelt voor muggensteken van mieren, bijen en muggen, maar kan ook gebruikt worden voor brandnetel steken. Het beste is om meteen na het voorgeval de beet in te smeren met de pen.

De After Bite Xtra pen is ontwikkeld voor de iets heftigere steek. Als je bijvoorbeeld flink geprikt bent door een wesp, daas, bij of zelfs een kwal dan kun je de After Bite Xtra pen gebruiken voor de verzorging. Deze pen werkt nog net even iets sterker en sneller dan de classic pen van After Bite waardoor de zwaardere steken ook verholpen kunnen worden.

De After Bite Kids pen is, zoals de naam ook al duidelijk maakt, speciaal ontwikkeld voor kinderen. De product samenstelling van de After Bite Kids pen is net even anders dan van de bovenstaande producten. Hierdoor is deze pen uitermate geschikt voor de kinderhuid. Deze pen kun je zelf gebruiken op een babyhuidje. Zo kun je jouw kind dus snel en effectief helpen als deze gestoken is!

After Bite spray & extractor

Naast de pen heb je ook twee varianten insectenspray, namelijk de After Bite Ben's Anti Bite Natural en de After Bite Ben's Anti Bite Insectenspray. Beide producten kun je op jezelf sprayen en vervolgens insmeren. Dit helpt 4 tot 6 uur om geen last te hebben van muggen en insecten. Daarnaast heb je de After Bite Duo Pack, hier zit zowel de After Bite classic pen in als de After Bite Ben's Anti Bite Insectenspray voor de volledige bescherming. En ben je echt goed gestoken? Dan is er de After Bite Extractor. Dit is een pen die door vacuüm te zuigen op de huid het gif uit de beet onttrekt.

After Bite online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je After Bite online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de After Bite aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 74,95 gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.