Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Aquafresh Tandenborstel clean & flex hard (3st)

Productomschrijving

Aquafresh Clean & Flex Hard dagelijkse Tandenborstel 2+1 gratis, in 100% plasticvrije verpakking

De Clean & Flex tandenborstel voor volwassenen heeft afgeronde borstelharen om tanden en tandvlees te helpen beschermen. Het heeft een comfortabele antislip rubberen handgreep die is ontworpen om in uw hand te passen, verkrijgbaar in vier kleuren. De tandenborstel is voorzien van de unieke Aquafresh Flex-Zone, die helpt de druk tijdens het poetsen te beheersen - zacht voor het tandvlees en het verwijderen van tandplak.

De Aquafresh Clean & Flex tandenborstel wordt geleverd in een recyclebare, 100% plasticvrije verpakking gemaakt van gerecycled karton met een venster van geregenereerde cellulose. Door over te stappen op deze duurzamere verpakking, helpt Aquafresh de impact van plastic voor eenmalig gebruik op de planeet met meer dan 300 ton per jaar te verminderen.**

We raden aan om twee keer per dag twee minuten lang met de Aquafresh Clean & Flex tandenborstel te poetsen. Overweeg Aquafresh Clean & Flex Hard tandenborstel te combineren met Aquafreshfreshmint tandpasta.

Als je de Aquafresh Clean&Flex Hard tandenborstel 2+1 koopt, krijg je één tandenborstel gratis erbij!

**Vanaf november 2021, gebaseerd op de wereldwijde plasticverpakkingen van Aquafresh in 2019

Gebruik
Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen.

Overige informatie over dit product

Merk
Aquafresh
SKU
227802
EAN
05054563926203
Inhoud
3st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95