Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Arkocaps

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Type
93 artikelen

Arkocaps

Sinds 1980 is Arkopharma een vaste waarde in de wereld van fytotherapeutische geneesmiddelen en voedingssupplementen. Door zich jarenlang te focussen op onderzoek en ontwikkeling, kan je de producten van Arkopharma tegenwoordig over de hele wereld terugvinden. Intussen heeft Arkopharma een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen ontwikkeld op basis van natuurlijke producten. Arkocaps is een van deze merken van Arkopharma. Deze capsules voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en bevatten geen toevoegingen van suiker en gist. Bovendien zijn ze vrij van conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en gluten. Deze vegetarische capsules worden onderverdeeld volgens specifieke behoeften. Zo is er een oplossing voor elk kwaaltje.

De producten van Arkocaps

De Arkocaps producten zijn ontwikkeld aan de hand van Fytotherapie. Dit betekent dat deze producten geneesmiddelen zijn die gemaakt worden van alleen het werkzame deel van de plant waar het geneesmiddel van gemaakt wordt. Zonder enige toevoegingen wordt dit plantendeel verwerkt tot een gebruiksklaar geneesmiddel. De producten van Arkocaps zijn onderverdeeld in de volgende groepen:

  • Afslanken (groen etiket)
  • Bloedcirculatie (donkerrood etiket)
  • Cholesterol (roze etiket)
  • Energie (oranje etiket)
  • Schoonheid ( licht blauw etiket)
  • Luchtwegen (rood etiket)
  • Rustgevers (donker blauw etiket)
  • Gewrichten (blauw etiket)
  • Spijsvertering (paars etiket)
  • Urinewegen (geel etiket)

Zoals je ziet kun je voor erg veel doeleinden en problemen terecht bij Arkocaps.

De populairste producten van Arkocaps

Het populairste product van Arkocaps is de Arkocaps Duivelsklauw. Dit product heeft het blauwe etiket en is dus voor soepele gewrichten. Naast de duivelsklauw is de Arkocaps Rode Gist Rijst ook erg populair. Dit product heeft het roze etiket en is dus geschikt voor ondersteuning bij cholesterol.

Arkocaps online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Arkocaps online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Arkocaps aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 74,95 gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.