Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Arkosterol Akosterol plus (30ca)

30ca
Adviesprijs € 19.95 € 13.71
31% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Arkopharma Arkosterol Plus Capsules

ARKOSTEROL® PLUS is een natuurproduct dat bestaat uit de bestanddelen: Rode Gist Rijst, Zwarte Knoflook, Koriander, Q10 en Policosanolen

ARKOSTEROL® PLUS capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bestanddelen. Alleen de bestanddelen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de capsules van ARKOSTEROL® PLUS. ARKOSTEROL® PLUS capsules bevatten geen toevoegingen van suiker,  conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling per capsule  
Zwarte Knoflookextract 250 mg
Korianderextract 50 mg
Policosanolen 20 mg
Q10 15 mg
Monacoline K (gewonnen uit Rode Gist Rijst). 2,9 mg

Ingredienten
Zwarte Knoflookbolextract (Allium sativum L.) Rode Gist Rijst (Monascus purpureus Went) rijk aan monacoline K, Korianderfruitextract (Coriandrum sativum L.), Policosanolen uit suikerriet (Saccharum officinarum L.), Co-enzym Q10, Maïszetmeel. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruik
Geschikt voor volwassenen. 

Neem tijdens het avondeten 1 capsule met een groot glas water in.             
Het gebruik van ARKOSTEROL® PLUS gedurende de zwangerschap en tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden.

Gebruiksduur
ARKOSTEROL® PLUS is een mild en doeltreffend natuurproduct dat geen gewenning kent en mag derhalve langdurig gebruikt worden. 
Indien de klachten aanhouden is het verstandig uw arts te raadplegen.

Het gebruik van ARKOSTEROL® PLUS gedurende de zwangerschap en tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden.

Niet aanbevolen bij onbehandelde  lever- , nier- en spieraandoeningen of een te traag werkende schildklier. Zie ook “combinatie met andere middelen”.

Combinatie met andere middelen

ARKOSTEROL® PLUS mag niet in combinatie met cholesterolverlagende medicijnen zoals fibraten of statines gebruikt worden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Arkopharma Nederland B.V.
Postbus 10255
1301AG Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
Arkosterol
SKU
228175
EAN
8715345004584
Inhoud
30ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95