Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Arkosterol

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Arkosterol, voor een gezonde cholesterolspiegel!

Wanneer je voor een gezonde cholesterolspiegel gaat kan je ervoor kiezen om meer te bewegen, gezonder te eten en te stoppen met roken. Naast deze methodes is er ook Arkosterol, een goede aanvulling op jouw doel om een verantwoord cholesterolgehalte te bereiken!

Wat zit in Arkosterol?

Arkosterol is een cholesterolverlagend natuurproduct dat bestaat uit rode gist rijst, Policosanol en Monacoline K. Moeilijke woorden, maar kortgezegd komt Policosanol van suikerriet en Monacoline K wordt gewonnen uit gefermenteerde rijstkorrels. Gewoon natuurlijk! Van deze stoffen is bewezen dat het helpt bij het verlagen van de cholesterolgehalte, en dat allemaal handig in een capsule. Arkosterol past prima in een cholesterolverlagend dieet.

Arkosterol producten bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Arkosterol bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben alle Arkosterol producten in ons assortiment. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Arkosterol of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.