Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Aromedica

Filteren
Prijs 1
Inhoud
14 artikelen

Aromatische oliën van Aromedica

Wanneer je goed voor jezelf wilt zorgen dan gebruik je Aromedica. Aromedica heeft verschillende verzorgende oliën voor je huid, spieren en nagels. De verschillende oliën van Aromedica zijn op basis van etherische oliën. Etherische olie is olie dat gewonnen is uit planten, in plaats van reguliere oliën dat meestal van aardolie komt. Met Aromedica weet je dat je 100% natuurlijke olie van planten gebruikt.

Verschillende situaties, verschillende oliën

Aromedica heeft plantaardige oliën voor verschillende situaties. Van olie tegen kalknagels tot olie voor massage, Aromedica heeft het. Enkele van deze oliën zijn:

  • Aromedica Spierolie
  • Aromedica Kalknagelolie
  • Aromedica Natuurlijke Massageolie Wellness & Relaxatie

Aromedica Spierolie is een natuurlijke olie voor het masseren en verzorgen van gevoelige en vastzittende spieren. Het een natuurlijk product dat op een zeer effectieve manier bijdraagt aan het soepel houden van uw gevoelige, vastzittende en stijve spieren. De zuivere oliën worden gewonnen uit kruiden en planten die onder de meest gunstige omstandigheden worden verbouwd en geoogst.

Wanneer je last hebt van kalknagels dan gebruik je Aromedica Kalknagelolie. Aromedica Kalknagelolie is samengesteld uit zuivere etherische oliën die een brede uitwerking op kalknagels hebben. De krachtige werkstoffen zijn schimmeldodend en ontsteking werend. Aromedica Kalknagelolie is een huidvriendelijk product en kan ook zonder irritaties met de huid in aanraking komen.

Mocht je relaxen en willen genieten van een heerlijke massage dan is massageolie onmisbaar. Aromedica Natuurlijke Massageolie Wellness & Relaxatie is een natuurlijke massageolie perfect voor massages zoals wellness-, stempel-, relaxatie-, en Hot Stone massage.

Naturalize producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Aromedica bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Naast deze drie producten heeft KoopjesDrogisterij nog veel meer producten van Aromedica! Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Aromedica of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.