Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attends Inlegger contours 9 (28st)

Productomschrijving

Contours 9 is een anatomisch gevormde inlegger geschikt voor matige tot zware urine- en ontlastingsincontinentie
De superabsorberende kern zorgt voor maximale veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en bescherming tegen nare geurtjes (Natuurlijke Geurbescherming)
Kan in eigen aangesloten ondergoed gedragen worden of met een fixatiebroekje
Doorlopende anti-lekrandjes zodat vocht veilig wordt ingesloten
Attends Contours zijn zo gevormd dat ze een uitstekende en comfortabele aansluiting geven op het lichaam. Voor een maximale productprestatie wordt Attends Contours 9 gedragen met Attends Stretch Pants, Stretchpants Comfort of Stretch Pants Regular.

Dit product is verkrijgbaar in absorptieniveaus: 5, 6, 7, 8, 9 en 10

- De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes.

- De kerntechnologie met aquisitielaag bestaande uit spiraalvormige vezels resulteert in een snelle opname en verdeling van het vocht, waarbij ammoniak veilig wordt ingesloten. Hierdoor wordt een lagere pH-waarde bereikt, dicht bij de normale pH waarde van de huid (pH 4,5).

- Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking komt met de huid. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en wordt het risico op lekkage aanzienlijk verminderd. De vezels hebben de capaciteit meerdere scheuten urine met dezelfde efficiëntie te verwerken.

- De producten van Attends worden dermatologisch getest en goedgekeurd op huidvriendelijkheid door proDERM, "Institute for Applied Dermatological Research", Hamburg, Duitsland.

Samenstelling
Onderlaag: Polyetheen
Absorptielaag: Vezels, Superabsorberende
Polymeer korrels met Quick-Dry
absorptielaag
Bovenlaag: Nonwoven

Gebruik
Kan in eigen aangesloten ondergoed gedragen worden of met een fixatiebroekje

Overige informatie over dit product

Merk
Attends
SKU
889690
EAN
07332152201305
Inhoud
28st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95